нед авг 11, 2019 3:23 pmLazarGanev написа: Не че няма да работи, но нискотемпературна отворена система е крайно неподходяща комбинация,Дай някаква аргументация, щото така е малко ЕЖК

нед авг 11, 2019 3:23 pmLazarGanev написа: Не че няма да работи, но нискотемпературна отворена система е крайно неподходяща комбинация,Дай някаква аргументация, щото така е малко ЕЖК
нед авг 11, 2019 8:02 pmФитилчо написа:И защо да се аргументирам, да не съм на изпитнед авг 11, 2019 3:23 pmLazarGanev написа: Не че няма да работи, но нискотемпературна отворена система е крайно неподходяща комбинация,Дай някаква аргументация, щото така е малко ЕЖК![]()
пон авг 12, 2019 8:17 pmAhmakov написа: Форума, не стига, че с всеки изминал ден изпростява, а вече взе и да изнаглява.Тоест за теб е ок некви провансалски дришльовци дето са запоили 6 тръби да си правят реклама и да го играят над нещата? Тоя точно е тичпино е такъв, винаги се изказва, все едно е измислИл термо-динамиката... без да казва нищо конкретно, разгледай му мненията, ако нещо....
Фитилчо написа: Не е ли задължително подовото да е само на затворена система?![]()
LazarGanev написа: Не че няма да работи, но нискотемпературна отворена система е крайно неподходяща комбинация, затова по-добре си затвори системата, не е никакъв проблем - подходящ РС и предпазен клапан.Айде сега ми кажи не съм ли отговорил кротко, кратко и ясно на твоя въпрос (без да съм ти длъжен) ? Не беше ли и твоето мнение такова, задавайки въпроса? Съжалявам, че ти отговорих - и ти щеше да си доволен, и аз нямаше да получа тази благодарност:
Фитилчо написа: Глей сега.....Бъди жив и здрав "столичанино", не заслужаваш моето внимание.
Отдавна се чудя, кога точно да ти полея....
Сега ще е момента
Ако мислиш да си съществуваш тук за да си прокарваш глупостите, ок, няма проблем. Тролове колкото искаш...
Това, което виждам, е че си кофти майстор и се правиш на играч във форума без да даваш инфо....
Да де, ама тук форума не се казва, аз съм кофти селски водопроводчик, а случайно се казва :Направи си сам: и тук се дава инфо, не се правим на големи водопроводчици от прованса....
Ако ме разбираш?!?
Какво мислиш, че по принуда си научил? Някаква ракетна техника.... спокойно, можем да вземем инфото и от други места, не са ни нужни провинцЯлни водопроводчици търсещи изява...
Мерси!
Ти си типичния провансалски водопроводчкик, който си мисли, че е измислил света.... Не, не си !
Продължавай да лъжеш бабичките и да им взимаш парите, нямам проблем с това твое поприще...![]()
пон авг 12, 2019 8:17 pmAhmakov написа: Помпата си иска предналяганеЩе му го осигури, в това няма проблем. Изискването, за предналягане на Грундфос, е пренебрежимо малко. При 90 градуса е под 3 метра воден стълб, а до 75 градуса е 0.5 метра. Разбира се, при неправилно подбрана или недобре настроена помпа, статичното налягане може да се окаже недостатъчно.
1. за да не вкарва въздух в системата,
2. за да няма кавитация.
Отворената ти система дали ще и го осигури?
пон авг 12, 2019 8:17 pmAhmakov написа:Разбира се, че ще го осигури.
Помпата си иска предналягане
1. за да не вкарва въздух в системата,
2. за да няма кавитация.
Отворената ти система дали ще и го осигури?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: