Всичко за дърводелството
maroka - специалист
shadowman написа:
Не си ме разбрал, вретите не се изкривиха а поддаде тавана и съответно се изкривиха вратите, а те бяха има няма 500 -550мм едната.
Е то не ти е виновен механизма, шкафа не е конструиран правилно.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
shadowman написа:
Не си ме разбрал, вретите не се изкривиха а поддаде тавана и съответно се изкривиха вратите, а те бяха има няма 500 -550мм едната.
Ми при комбинация от боклучави плоскости и калпав дизайн... Не са виновни релсите.
shadowman - майстор
Май не четете какво съм написал, другото е че се изказвате неподготвени.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
shadowman написа:
Написал си в почти прав текст, че не си доволен от плъзгащи врати с горно окачване, в частност от тези на фирма HUWIL, защото таванът на сглобяваният от тебе шкаф е поддал и вратите увиснали.
А всички ние тук, неразбиращите, гракнахме срещу теб, че за това увисване не е виновен механизмът на HUWIL, а проектирането и използваните дървени материали.
Кое не разбираме и с кое сме неподготвени, кажи, та да се подготвим и да почнем да разбираме.
maroka - специалист
shadowman написа:
За да се избегне това провисване ще трябва се монтира допълнителна страница, тоест гардероба да се раздели на две.

Поправи ме ако греша, но поне според написаното от теб имаме шкаф L=1000, без допълнителна страница, или както се казва в действителност делителна :wink:

Еми само див конструктивен гений може да сложи механизъм с горно водене при това положение :) Да не говорим за размера и тежестта на вратите.

И за да не изказвам неподготвен пак......можеш да прочетеш подписа ми и другият път малко повечко да помислиш като правиш такива неща :)
shadowman - майстор
Като казвам, че се обаждате неподготвени значи е така. Има подробности които вие не знаете относно тези плъзгащи врати врати и сте викнали насреща ми. Само повтаряте това което съм казал. Вие няма на какво да ме научите в занаята ми затуй, че ако може нека нещата да са по-спокойни. Относно подписа да питам господина. Правиш на някой нещо и той ти вика искам всичко да е с с качествени материали и даваш оферта и той се хваща за главата и вика много скъпооо?... Той ти казва искам с по-евтини материали и ти ко правиш? Ще му бутнеш ли 500 пари (примерно) от офертата за да работите, но тайничко за да е всичко ОК ще му сложиш скъпи материали?

пп: и като казвам правил в повечето случаи са ми го казвали да го правя така, ок?
maroka - специалист
shadowman написа:
Като казвам, че се обаждате неподготвени значи е така. Има подробности които вие не знаете относно тези плъзгащи врати врати и сте викнали насреща ми. Само повтаряте това което съм казал. Вие няма на какво да ме научите в занаята ми затуй, че ако може нека нещата да са по-спокойни. Относно подписа да питам господина. Правиш на някой нещо и той ти вика искам всичко да е с с качествени материали и даваш оферта и той се хваща за главата и вика много скъпооо?... Той ти казва искам с по-евтини материали и ти ко правиш? Ще му бутнеш ли 500 пари (примерно) от офертата за да работите, но тайничко за да е всичко ОК ще му сложиш скъпи материали?

пп: и като казвам правил в повечето случаи са ми го казвали да го правя така, ок?
Да бе, прав си за всичко...проблема всъщност е, че не разбираме за какво говориш...чудно поради каква ли причина :) Абе не сме разбирачи и това е то... :-D

И да..... разбрахме, че правиш това, което ти кажат.......куриозно е, че го казваш на човек, който казва на такива като теб какво и как да правят :-k

Но с удоволствие изчетох лекцията ти за продуктовата и пласментната политика.

Не се пали толкова, само си лафим тук...този който го дава експерт си ти, без да знаеш всъщност с какво се занимават хората отсреща.
А факта, че от цинцария, за да хванете клиент му пробутвате да не казвам какво.......сам можещ да го коментираш.

Успех и всичко най :2thumbs:
shadowman - майстор
Не се пали толкова, само си лафим тук...този който го дава експерт си ти, без да знаеш всъщност с какво се занимават хората отсреща.
Това се отнася за теб. Аз изказвам мнение, а започнахте да ми давате акъл и изтъквате причини що било еди кво си и т.н. А това с цинцария-минцария са пълни глупости, правя това което иска клиента, всичко според джоба и мерака. Не знам с какво се занимаваш, но ако си дизайнер или нещо от сорта не се опитвай да ми даваш акъл, на такива колко сме им яли попарата.
maroka - специалист
shadowman написа:
Това се отнася за теб. Аз изказвам мнение, а започнахте да ми давате акъл и изтъквате причини що било еди кво си и т.н. А това с цинцария-минцария са пълни глупости, правя това което иска клиента, всичко според джоба и мерака. Не знам с какво се занимаваш, но ако си дизайнер или нещо от сорта не се опитвай да ми даваш акъл, на такива колко сме им яли попарата.
За да не продължаваш да размазваш това, което си написал.....вземи се поспри.

Не ме интересува на кого си ял попарата.....и като съм казал, че казвам на такива като теб какво да правят, сигурно има защо.

В същият стил такива майстори като теб съм виждал много......почти същите като теб....с високо самочувствие и малко покритие.....само че не парадирам с факта. Кой колкото може ;)

Айде, че ми писна от теб.....дялкай си там високотехнологичните поръчки......а някой ден като се зачудиш как си се прави еди какво си....обади се да попиташ :)
shadowman - майстор
Това са твоите думи и сега ги хвърляш срещу себе си. Последно, въобще не ме познаваш за да говориш такива безмислени неща срещу мен, така ли е?

Тема "HELP за плъгащи врати" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: