съб авг 24, 2019 7:23 pmsokolov.91 написа: Все пак е полско АЕГ.Е то освен Електролукс има ли друг да произвежда АЕГ

съб авг 24, 2019 7:23 pmsokolov.91 написа: Все пак е полско АЕГ.Е то освен Електролукс има ли друг да произвежда АЕГ
съб авг 24, 2019 6:24 pmLazarGanev написа:Тя по какви критерии не я харесва и търси друга. И от де знае на какво ще попадне.съб авг 24, 2019 5:11 pmplamen6703 написа: Перални от тази марка https://www.technopolis.bg/bg/Peralni/P ... W/p/681604 рядко влизат в сервиз за ремонт, но гаранцията е обикновена.Тази я имам и е в гаранция, но жена ми иска друга, тъй че я давам на половин цена.
съб авг 24, 2019 5:04 pmшоп написа:Я раздуй как харчат ток и вода, че аз не мога да меря и нямам опит с такива... Не знам какви са ти моделите, ама това ми Беко ми е трето - и мога да хвана бас, че и предишните ми си покриват обещаните разходи.съб авг 24, 2019 4:58 pmnaster написа: БекоИмам апартаменти, които давам под наем. Всички са обурудвани с турско Беко. За 10-12 години от нито един имот не съм получил инфо, че има пералня за ремонт.
Обаче как харчат ток и водаааа...![]()
Енергиен клас Я
нед авг 25, 2019 10:35 pmLazarGanev написа: Смята, че захабява дрехите. Наистина излизат много груби и твърди и сякаш наистина изтъняват бързо. Със стария Силтал не беше така, ама служи 22 години и го изхвърлих работещ. Не знам ако взема сушилня дали няма да се подобри положението, но тя иска да сменяме и пералнята. Ама наистина не се знае на какво ще се попаднеТи сушилня ѝ вземи, пък после ако иска, смени и пералнята![]()
пон авг 26, 2019 6:51 amkozl написа: И какво означава "инверторен мотор"Инверторен горе долу нищо не означава. В най-общия случай си е обикновен трифазен мотор, на-който се управляват оборотите с честотен инвертор.![]()
А и какво стана с рекламите на Самсунг за директно задвижване на барабана без предавка? Там ел. двигателят требе и той да е инверторен![]()
нед авг 25, 2019 10:35 pmLazarGanev написа: Смята, че захабява дрехите. Наистина излизат много груби и твърди и сякаш наистина изтъняват бързо. Със стария Силтал не беше така, ама служи 22 години и го изхвърлих работещ. Не знам ако взема сушилня дали няма да се подобри положението, но тя иска да сменяме и пералнята. Ама наистина не се знае на какво ще се попаднеТо сега и дрехите са като пералните, опитват се да ги правят без материал, пък ако мине![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: