• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 100
Всеки да напише по някоя весела случка или виц.
sasooooooooo - "специалист"
Хванахме и silllveto:
silllveto написа:
Когато си поръчвах кухнята исках да си взема гръб като плота, а продавачката ме посъветва вместо него да си сложа плот...
Master_Kenobi - V.I.P.
bikerider_ написа:
И на мен ми хареса, само че...колкото до консултацията - служителките на магазина Ви в студентски град по-скоро ми казаха да съм решал пружинен или латексов искам, отколкото да ме поканят да ги пробвам.
:-D :-D :-D
bikerider_ написа:
...отколкото да ме поканят да ги пробвам. Просто не си станаха от д-тата и ми зяпаха бодлите в прическата като невидели, вместо да ми дадат качествена консултация...
bikerider_ написа:
Добре, че са тези на "Стамболийски", да ми дадат да пробвам както и 2 ориентировъчни цени на продукцията.
Ква ли продукция предлагат там?! :?
bikerider_ написа:
ПС:А и на последните им кажете да не си бъркат под блузата и да си слагат дезодорант, точно пред очите ми!

Да взема да си огледам матраците, що ли?! Дали не им е време за смяна?! :-D И за малко по-голям бюдеж, ква ли продукция ще видя по тия магазини?! :-D :-D :-D
8180 - майстор
Master_Kenobi написа:
Да взема да си огледам матраците, що ли?! Дали не им е време за смяна?! :-D И за малко по-голям бюдеж, ква ли продукция ще видя по тия магазини?! :-D :-D :-D
Вземи, вземи - с този бОдеж може много да видиш. Вземи си и ..а..аците за всеки случай (предварително ги огледай). :)
Master_Kenobi - V.I.P.
8180 написа:
Вземи, вземи - с този бОдеж може много да видиш. :)
Хахахаха! :-D :-D :-D Тоя път ме хвана! :-D :-D :-D
:-D
voxo написа:
...температурата е висока около 80-100 гр.
изпарява се
galin.com - специалист
aiako написа:
Продавам обувки с метални обувки.
galin.com написа:
aiako написа:
Продавам обувки с метални обувки.
а.а.а не си уточнил, че са естествена кожа.... :lol:
Justy - майстор
Неее, обуват се с оксижен, а се събуват с флекс :?
galin.com - специалист
Justy написа:
Неее, обуват се с оксижен, а се събуват с флекс :?
Тия са ранна бета версия.
Новото поколение са с изхвърлящи панти, монитирани надлъжно на подметката. Освен това са с кодово заключване, вместо връзки (тел).
Имат монтиран брояч за навъртяните ходочасове, а също датчик и генаратор за угрешаване на координатите при употреба на алкохол.
Айййде на промоцията. Две леви за лев. Абе имах някъде и десни ама...
:lol: :lol:
8180 - майстор
crez написа:
Извинявай за закъснението,дълго не бях близал във форума. Виж на лични пратил съм ти отговор.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 100

Тема "Бисери на форума" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: