Изпратете снимка на всички ваши стандартни и нестандартни решения.
eurogas - специалист
Зимата е сезона на промоциите, а въпросната баня не е чак толкова голяма, пода е под 4 квадрата.

Интересуват ме средна цена на квадрат, разбира се за прилично качество.

Последния ми маистор преди година ми направи 3 перфектни бани, стълбите на 4 етажна стълбищна клетка заедно със 7 площадки, голяма кухня, голямо антре, и 5 броя външни тераси.

Налепи всички възможни плочки в къщата, при този обем на работа работеше на 15 лева квадрата, отделно за измазване на стените и 18 лева на стъпало с полагане на хастар и лайсна, но сега е в чужбина.
solo5 - майстор
тези цени сега са в Бургас, ама като гледам живееш в София
там май под 30лв няма на квадрат :?
eurogas - специалист
Говоря за миналата зима в София, и то за перфектно свършена работа.

А тази година колкото толкова, всичко се вдигна и е нормално и труда да скочи, за мен най-важно е да стане хубаво, тогава всяка цена може да се преглътне. \:D/
maistor4eto - помощник
аз си сложих български от лентовите. много е як и е на цена два пъти по евтин от западните и изглежда като тях.
доволен съм от покупката си.
монтажа е същия.
аз го намерих по интернет и ми казаха магазините в който го продават
vladtod - специалист
maistor4eto написа:
аз го намерих по интернет и ми казаха магазините в който го продават
Сподели де,снимки линкове..
XpacTa - специалист
Тия дни видях че и Алкапласт правят лентови сифони, но не намерих цени при вносителите им. Присъединявам се към искането за повече информация за тези български сифони.

edit: Колегата пусна информация за българските линейни сифони в тази тема
maistor4eto - помощник
изработени са изцяло от неръждаема ламарина.
по качество и визия не отстъпват на тези на АСО.
само дето са доста по евтини.
Последния път ми казаха, че е бил купен от магазини Керанова.
ето и сайта: www.patlidganski.com

П.С. има ло ги вече и в практис и то на доста ниски цени
колеги някой ползвал ли е въпросните сифони (http://www.patlidganski.com/),отзиви впечатления,сега имат с по малки размери (като за моята малка баня :-D )
8см на 20см на прилична цена,интересуваме,самото тяло как е изработено,за да няма неприятни миризми после в банята
profesionalist_wood - майстор
Тия луди ли са да продават капачките за 300лв? :rolleyes: Ей ся го режа на струга за метал заготовката купена от белкантото за 5 лева,давам я на СНС рутер да направят красиви прорези,полирам я с паста и готово [-(

Тема "Подови сифони за банята?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: