Ел. инструментите. Консумативи.
vencil - специалист
Понеже ми се видя глупаво да поръчвам нещо което струва 5лв. и за него да платя още 5лв. транспорт та днес си забутах задника до железарията да взема нещо и да бягам. Естествено от 5 до 15лв. колкото щеш обаче веднага се сетих що няколко години все отлагам да си купя пистолет. Ами не стават бе хора грозна работа, като му видиш изработката, пластмасата гнус да те хване - оказах се отново :-D . Реших като се прибера в къщи да разгледам пак Steinel Gluematic 3002 или да си поръчам евтиният Dremel него поне съм го виждал и най-малкото изглеждаше читав. По пътя обаче се отбих в Конрад навремето от там си бях купил поялник на ProsKit сигурно китайска марка но изключително качествени неща имат, та влизам в магазина и гледам имат поялник Proskit GK-389B цената 20лв и някакви стотинки. Разглеждам го супер качествена изработка даже има и копче за включване (скъпите що нямат :? според мен е полезно да не кажа задължително) гледам потока на силикона е 15 - 25 g / min сравнение с другите които съм разглеждал до 50лв. поне два пъти по-голям. И така взех си и няколко пръчки + пистолета и на касата :) .

Стана ми любопитно що докато рових из нета онзи ден за пистолет нито веднъж не попаднах на него че се поразрових да намеря повече инфо за него.
STEINEL TOOLS DIY Gluematic 5000 - 130 левчета уж най-добрата марка....
Изображение
Proskit GK-389B - 20лв
Изображение Изображение
naB4o - специалист
Аз взех някакъв кауфландски на хенкел с 3 години гаранция и 6 пръчки, за 15 пари. Имах един китайски за 5 лв, счупи се и тогава скочих на марковия :) повече от 30-40 лв е излишно за такава джаджа. Поне според мен.
Chefo77 - майстор
След като Щайнела ми гръмна качествено в ръцете (свали 3 предпазителя), взех един Райдър. Вече втора година бичи...

Тема "Избор на пистолет за топло лепене" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: