• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
GENA1976 - напреднал
пет сеп 27, 2019 8:40 pmfbr написа:
При спряна и пусната помпа, струята от обезвъздушителите с еднаква сила ли са.
привет Гн.ФБР,струйката е еднакво силна и при двете положения на помпата.
GENA1976 - напреднал
пет сеп 27, 2019 8:08 pmHursa написа:
Но над него има обезвъздушител. И ако коляното на изхода от ризата е с наклон нагоре, то обезвъздушителя ще си свърши работата, при отваряне. Но ако коляното е с дори лек наклон надолу може да се образува въздушна възглавница.
направих както писахте,ще видим дали ще помогне
filmatoplo - майстор
:) Гледал съм изпълнения против всякакви норми -работят си :? :) скоро гледам на печка прити -извода и нагоре ,човека завива с 2 колена и сваля колектор по ниско с 50 санта ,няма никакъв обезвъздушител там където се предполага че ще се събира въздух. :wink:
пет сеп 27, 2019 9:10 pmfilmatoplo написа:
:) Гледал съм изпълнения против всякакви норми -работят си :? :) скоро гледам на печка прити -извода и нагоре ,човека завива с 2 колена и сваля колектор по ниско с 50 санта ,няма никакъв обезвъздушител там където се предполага че ще се събира въздух. :wink:
Тва е на двуетажна къща, нали?
Hursa - майстор
Ами тя системата си работи :) . Но шуми.
GENA1976 - напреднал
пет сеп 27, 2019 9:34 pmHursa написа:
Ами тя системата си работи :) . Но шуми.
да така е, и ме радва че радиаторите еднакво се загряват равномерно,но шумът ме притеснява и то при 30 градуса
Hursa - майстор
пет сеп 27, 2019 9:03 pmGENA1976 написа:
Завъртяхте коляното ли (на изхода от камината)? И ако причината е се окаже в него - трябва да обезвъздушите, че само завъртането няма да помогне много (освен, ако не прехвърлите и тръбата към разширителния съд, както предлага Трифон).
GENA1976 написа:
но шумът ме притеснява и то при 30 градуса
При 30 градуса на изхода от камината?
fbr - майстор
Нещо ти ограничава циркулацията, за да не се влияе струйката от помпата. Колко време след като тръгне помпата, се загряват целите радиатори.
GENA1976 - напреднал
пет сеп 27, 2019 9:49 pmfbr написа:
Нещо ти ограничава циркулацията, за да не се влияе струйката от помпата. Колко време след като тръгне помпата, се загряват целите радиатори.
За около 30 минути вдига 50градуса
GENA1976 - напреднал
пет сеп 27, 2019 9:45 pmHursa написа:
пет сеп 27, 2019 9:03 pmGENA1976 написа:
Завъртяхте коляното ли (на изхода от камината)? И ако причината е се окаже в него - трябва да обезвъздушите, че само завъртането няма да помогне много (освен, ако не прехвърлите и тръбата към разширителния съд, както предлага Трифон).
GENA1976 написа:
но шумът ме притеснява и то при 30 градуса
При 30 градуса на изхода от камината?
да
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Тема "Съвет за проблем за камина с водна риза" | Включи се в дискусията: