Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
kr1100 - майстор
[quote=Стани-мир
П.П. Deawoo произвеждат доста повече от един модел прахосмукачки.
[/quote]

Като няма поглед в/у нещата няма как да се помогне - една снимка много помага за насоки къде да бръкнеш , какво да развиеш и т.н.
Браво на съседката , свалям и шапка въпреки ,че само в люд студ слагам , но евала.
Andri01 - майстор
Русчо,много си дащна. И аз искам - утре режа кабела на прахосмукачката и ...!! :? :partyman:
kr1100 - майстор
n_a това в дясно от чашата е нещо заинтригуващо :drinkers:
kr1100 - майстор
чет окт 03, 2019 5:55 pmAndri01 написа:
Русчо,много си дащна. И аз искам - утре режа кабела на прахосмукачката и ...!! :? :partyman:
режи споко др или по-другата седмица мога да ти я занеса прахосмукачката за ремонт при Русчо / не знам дали е руса обаче/.
Andri01 - майстор
Ама и ще ми донесеш тортичка,нали? :) П.С.: "Русчо" идва от Русе
Момчета, много сте милостиви. За този въпрос би трябвало да изтърпя много повече бъзик. Смея се заедно с вас. Бъдете все така готини! :prost:
Lutchezar - майстор
Дамата черпи с пуканки, кафе и тортичка. Ти или дай точен модел на прахосмукачката, или кажи успя ли да я разглобиш?
А в духа на форума трябва да има снимки на разположението на всички винтове за поколенията :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
пет окт 04, 2019 8:26 amLutchezar написа:
Дамата черпи с пуканки, кафе и тортичка. Ти или дай точен модел на прахосмукачката, или кажи успя ли да я разглобиш?
А в духа на форума трябва да има снимки на разположението на всички винтове за поколенията :-D
Погледни назад, оправена е и то по супер начин :-)
:partyman:
пет окт 04, 2019 8:26 amLutchezar написа:
Моделът е RC-L 381R. Не успях да я разглобя. Пък и загубих интерес след като ми се реши проблема.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
https://www.youtube.com/watch?v=Omt0VpjUTvU

Нещо такова ще да е
Мисля си, че биваше да е женски, гласът

Тема "Как се разглобява прахосмукачка Daewoo" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: