nikolson написа:Има и по-добри цени от тези в линка.Ако подръка имаш линк или телефон на някой с по добра оферта, може да го споделиш тук или на ЛС

nikolson написа:Има и по-добри цени от тези в линка.Ако подръка имаш линк или телефон на някой с по добра оферта, може да го споделиш тук или на ЛС
пет окт 04, 2019 4:52 pmEDI написа: SDS+ за метал - АЛПЕН и то много качествени.Свредлата са уни, стават и за други материали.Виж на сайта на Авлон.Много благодаря
пет окт 04, 2019 5:10 pmEDI написа: Може.Моя перфоратор СКИЛ в комплекта има такъв патронник за цилиндрични свредла.Понеже ще е допълнително купен комплект- патронник,адаптер,ключ се чудя на какво да заложа verto,райдър,бош,Wolfcraft.Последните два са на сходна цена от 30тина лева,верто и райдър са евтинийка като опасенията ми за тях са да не бият на криво
пет окт 04, 2019 7:34 pmEDI написа: В случая не пести пари, понеже има опасност захвата при евтините да не е качествен и да създаде проблем на захвата на машината.Благодаря,понеже ще е за баща ми, мисля да е боша,а тези wolcraft какви са,понеже и те са на цена 31лв,мислех че са баухауска марка ама като видях цената то на тази на бош
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: