Някой не е ли открил начин за жично свързване (с някакъв сериен интерфейс) към контролер NHC-H52M-2 вместо през безжичния модул NRM-W3?

Имам нова задачка закачка ,една горелка се прецака нещо ,от тия роторните на Ерато -малкия вътрешен шнек не работи когато превключи на по голяма степен от 1 .Едни болчета са се развили които държат мотора на шнека ,явно са давало зор и накрая нещо в електрониката се поврежда .Мъчих какво ли не -всички предпазители са здрави ,пробвах да захраня шнека от други портове -не става
 Имам нова задачка закачка ,една горелка се прецака нещо ,от тия роторните на Ерато -малкия вътрешен шнек не работи когато превключи на по голяма степен от 1 .Едни болчета са се развили които държат мотора на шнека ,явно са давало зор и накрая нещо в електрониката се поврежда .Мъчих какво ли не -всички предпазители са здрави ,пробвах да захраня шнека от други портове -не става   Решението -утре по еконт ми идва управлението Натурела ,и горелката пак ще живне че топли в момента на 1 хотел бгв.Ако не знаете тези горелки въртят горивната си тръба наречена тубус ,та чрез това управление ще е предизвикателство да го направя -и да ви питам пак ще закъснеете въобще да ми дадете идея къде да го свържа моторчето на тубуса така че да работи по определен цикъл.
 Решението -утре по еконт ми идва управлението Натурела ,и горелката пак ще живне че топли в момента на 1 хотел бгв.Ако не знаете тези горелки въртят горивната си тръба наречена тубус ,та чрез това управление ще е предизвикателство да го направя -и да ви питам пак ще закъснеете въобще да ми дадете идея къде да го свържа моторчето на тубуса така че да работи по определен цикъл. 
.gif)
 .Като извадих старата платка -той вече си мислеше че повече от туй горелка не става , на шега му казах ти записа ли кой кабел за къде беше и му гледам реакцията -шашна се човека
 .Като извадих старата платка -той вече си мислеше че повече от туй горелка не става , на шега му казах ти записа ли кой кабел за къде беше и му гледам реакцията -шашна се човека   споко викам аз ги помня
 споко викам аз ги помня  .Как се закрепя новата платка не питайте ,правят се 5 отвора за едни малки пинчета които я държат
 .Как се закрепя новата платка не питайте ,правят се 5 отвора за едни малки пинчета които я държат