• 1
  • 2
Почерпете информация и ценни съвети от темите за окачени тавани или разгледайте
изпълнители за окачени тавани и сравенете оферти и цени за вашия предстоящ проект
Takezo Sensey - модератор
The_FAN написа:
takezo написа:
Винт (рапида) в дупката до дюбела ...без да превърта... :idea:
Това не е предстенна обшивка бре... таван над главите на хората...много весел експеримент.
:ops: :ops: :ops: :ops:
leonardo_vd - модератор
В Италия така се строи, преди да се излее плочата се полага ред тухли. Правил съм много декари тавани и единствения дюбел който наистина е надежен е този от тип "ПЕПЕРУДА"
Състои се от винт който накрая има две уши свързани с гайка и пружина да ги държи отворени. Имам такива и мога да дам снимка като се прибера във Видин.
:wink:
StroyMont.com - помощник
takezo написа:
The_FAN написа:
takezo написа:
Винт (рапида) в дупката до дюбела ...без да превърта... :idea:
Това не е предстенна обшивка бре... таван над главите на хората...много весел експеримент.
:ops: :ops: :ops: :ops:
Хвани се за бетон не разчитай на тухлите. Ако трябва изкърти тази част от тухлите там където се падат шишовете.
jelo - помощник
знам за какво говориш :). Ако ще правиш окачен таван тея тухли ги махни, защото могат да паднат след време и става лошо.
Matchless - специалист
Пробвай да подложиш едно парче картон под окачвача.Т.е. пробиваш през парчето и тухлата,слагаш окачвача и забиваш дюбел за тухла или от типа "пеперуда" за който писаха.Ако се направи с растерен таван ще е по добре си мисля.Тежеста на тавана се намалява доста а дори и да изтърве някъде дюбел само местиш паното и слагаш нов до него.
  • 1
  • 2

Тема "Таван от тухли-не бях виждал такова нещо,моля за сьвет" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: