• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
zvetomil - специалист
Надупчих си я сам.Като слагам вътрешни щори някои клиенти как трагично драматично страдат че им дупча дограмата.И това при положение ,че сами са искали щори и аз използвам толко ситни винтчита заради тия пъшкания че колкото използвам толко и загубвам.Но си реших това,намерих си човек и тои ми слага щорите с нормални винтчета,че не може да работи като мене с тия ситните. :lol:
solo5 - майстор
при щорите дупчиш само от едната страна и мисля, че не е проблем :?
zvetomil - специалист
Камерите на дограмата са разпробити 1.отводнителни отвори външната камера 2. дюбелите средната камера 3.брава панти_вътрешна камера.4.Има и още дупки по дограмата но да не ги изброявам.Една дупка в повече нищо и няма.

П.С.Тема с дупките ни е от любимите,на дограмистите най_лесно слагаме на готова дупка :lol: :lol: :lol: Дограма де!!!!
stoil2 - специалист
Определено мисля че дупката ми причинява проблеми. Тя е долу но няма теч от нея. Обаче от както направиха дупката ми се появи мухъл по стената близко до прозореца. Никъде другаде нямам мухъл в апартамента.

EDI написа:
Аз имам от 4 години външни щори на ПВЦ-то си, и знаете, че горе се пробива за ширитите.Определено конденза ти не се дължи на пробиването, защото ако беше така, досега и аз щях да имам.
asinka - специалист
karamundi,
колкото и да те затруднява, моля те от името на много съфорумци, опитай да пишеш на кирилица.
Аз лично приемам латиницата за малко обидно отношение към останалите.
  • 1
  • 2

Тема "Пробита дограма" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: