• 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
veselint - специалист
Виж сега,по принцип за опростените неща си прав,но пък сложните са по лесни за нас.Има сложни механизми но иначе трябва ти да буташ пепелта.Горелката и тя не е прост механизъм,но те отменя в това да мятяш дърва.Ладите и те бяха прости за подръжка,но като гледам не ги карат много,карат от тези сложните коли и гледат да има повече екстри. :lol:
Жако - специалист
чет окт 17, 2019 11:56 pmveselint написа:
Виж сега,по принцип за опростените неща си прав,но пък сложните са по лесни за нас.Има сложни механизми но иначе трябва ти да буташ пепелта.Горелката и тя не е прост механизъм,но те отменя в това да мятяш дърва.Ладите и те бяха прости за подръжка,но като гледам не ги карат много,карат от тези сложните коли и гледат да има повече екстри. :lol:
Вечи 20 години мятам дърва и въглища много съм доволен от този котел първия беше чешки Дакон 24.Бош купиха чешката фирмата за котли сега съм със същия само че името му е Бош 24 кв.Всяка зима си мириша на пушак и ръкавите ми се опепилявени.
Прав си обичам екстрите за това съм се насочил за гурелка и по малко пепел и пушак.
fbr - майстор
пет окт 18, 2019 12:15 amЖако написа:
Прав си обичам екстрите за това съм се насочил за гурелка и по малко пепел и пушак.
На това няма да случиш. За тия мераци горивата са малко по-други.
Ако ще златна да е, ако е още с "оня" контролер, ши са топля с нещо друго, а тая в трезора.
Познат инсталатор си я носеше в багажника за домашно, че на място не можеше. Ъглошлайф тунинг, електрожен рейсинг.
Жако - специалист
пет окт 18, 2019 7:20 amfbr написа:
пет окт 18, 2019 12:15 amЖако написа:
На това няма да случиш. За тия мераци горивата са малко по-други.
Ако може бъди по подробен.
fbr - майстор
Без пепел и пушек, горивата са: газ, нафта, електричество. Без пушек и пепел с пелети не става. При третото чистене, ще се сетиш за моите думи.
kalin72 - майстор
пет окт 18, 2019 11:43 amfbr написа:
Без пепел и пушек, горивата са: газ, нафта, електричество. Без пушек и пепел с пелети не става. При третото чистене, ще се сетиш за моите думи.
Що да не става? Не е 100% бездимно и безпрашно, но е далеч от дима и пепеляка на дървата, пък за въглищата да не говорим.
Жако - специалист
чет окт 17, 2019 10:29 pmgnt69 написа:
чет окт 17, 2019 10:06 pmЖако написа:
Да котела е запазен много и е същия
Бош 24кв
Ами насочването е към Грейко, и има сега промо горелки на GFN 858
на (Голден фаер) даже писах във фору ЦБма за мнения, препоръчват я като нагласена за всеядна. И гъдуела е че е и по евтина, на промоция е сега.
Лепвай Голден фаера и ще те държи гъдела цял сезон.
Какво искаш да кажеш говори направо.
Жако - специалист
чет окт 17, 2019 10:29 pmgnt69 написа:
чет окт 17, 2019 10:06 pmЖако написа:
Да котела е запазен много и е същия
Бош 24кв
Ами насочването е към Грейко, и има сега промо горелки на GFN 858
на (Голден фаер) даже писах във фору ЦБма за мнения, препоръчват я като нагласена за всеядна. И гъдуела е че е и по евтина, на промоция е сега.
Лепвай Голден фаера и ще те държи гъдела цял сезон.
Какво искаш да кажеш говори направо.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11

Тема "Кои са най подходящи пeлетни горелки за котелна Бош 24кв." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: