Всички имаме коли, нали ?
emil_v r - майстор
velsi написа:
"Възможно ли е Опел да ръждяса?"
Това не е ли за "Отмора и шеги"? :lol:
:axe:
homealone - специалист
и какви са тези коли за 4к на 6 години?
masteradmin написа:
Аз си купувам за 3-ти път кола на 6 -7г за около 4000 - 4500 карам я 4 години и като стане на 10 я продавам за 2500. Като броим, че не я застраховам разликата от 1500 за 4 години са ми застраховките. Тази година го направих за трети път. Сега карам Опел-корса от 98г. Никога не съм имал проблем с ръжда, спирачки, гърнета или каквото и да е - (затова и не разбирам много от коли) Според мене просто колите се правят умишлено да издържат 10-ина години.
ARTU - специалист
сори за оф-топика:

Госте, регни се на www.scalemodels-bg.com - има форум и галерия, и снимки на моделчета и много чалъми.
emil_v r - майстор
Здравеите ,всички първо. Арту госта и двата пъти съм аз , така че направи връзка , влизах ви във форума ,мн. е хубав . На моита възраст- пенсионна , по ме впечатлява историческата част , на всички модели .Пак те питам за МЕ262 за някакви китчета дали съществуват. И виж къв модел съм ти снимал , мислех че ще се радваш да го видиш . Аз специално имам дълга и от поколения военна история , и кат видя оръжия , тръпки на о т в ращение ме побиват , но не може да се отрече ,че тия машини за смърт са красиви :-D С изключение на черните стелтове маи ф117 . Кво ще кажеш :-D страхотно менте ,и много ги свалят :o Машина за пране на пари :o Невидими :-D
ARTU - специалист
За Ме-262 съществуват много модели на различни фирми. В България най-достъпен е моделът на Revell (но и доста сгрешен, нищо че изглежда красиво).
А сайта е едва на 3-4 месеца, такаче тепърва ще се пълни :)
Ето ти нещо интересно - аз си падам по подобни проекти:
http://luft46.com/
Стефан - майстор
Абе, Вие двамцата, нямате ли бутони за ЛС и да си разменяте картинки и информация, ами го обърнахте на чат? Пенсионерите не постъпват така!!!
joro_kem - специалист
спора е малко стар, ама "възможно ли е опел да НЕ ръждяса???"
Krazy - помощник
Има я в почти всички автомобили над 10-12 год. Не се заблуждавай, че колата ти няма ръжда, само вдигни текстила отдолу и виж по ръбовете и шевовете на ламарината..друг е въпроса,че когато Опел си изнесоха производствените бази в Испания и Африка и не знам си къде, технологията вече не е била същата. Виж една "Манта" и я сравни с "Вектра" 92-94 примерно :oops:
jujia - напреднал
Тожва е напълно вероятно.ако вече се е случило можеш да обработиш изгнилие места с ръждопреобразувател,да боядисаш,а праговете можеш да напълниш с отработено масло
mien - специалист
една стара поговорка гласи ,че когато сатворили ОПЕЛа,човечеството открило рьждата ,нищо лично :roll: :lol:

Тема "Възможно ли е Опел да ръждяса?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: