Нещо се обърках ... Поправете ме , ако греша.
Плот - 60см, отпред се оставят около 4см , чело+вратичка.
Отзад трябва да се оставят коло 5см за охлаждане на фурната , т.е. дълбочината е 60-4-5=51см най-много.Това за дъното , на което лежи фурната и съответно чекмеджето, което е под нея.
Светъл отвор - 56,5см широчина и 59,5см височина.
Страниците може да са си на 56 или 54, колкото са на останалите шкафове.
И предполагам отгоре в задната страна може да се сложи едно напречно на 7см, през което шкафа да се закрепи за плота.
Цокъл - 10см.

Плот - 60см, отпред се оставят около 4см , чело+вратичка.
Отзад трябва да се оставят коло 5см за охлаждане на фурната , т.е. дълбочината е 60-4-5=51см най-много.Това за дъното , на което лежи фурната и съответно чекмеджето, което е под нея.
Светъл отвор - 56,5см широчина и 59,5см височина.
Страниците може да са си на 56 или 54, колкото са на останалите шкафове.
И предполагам отгоре в задната страна може да се сложи едно напречно на 7см, през което шкафа да се закрепи за плота.
Цокъл - 10см.

Пише 30 мин на 250г, нищо не пише да слагане на нещо, но аз взех, че сложих празна тавичка на средно положение. Може да са попаднали топчета от стериопора макар, че внимавах и добре я чистих. Летвичката не мисля, че пречи, но трябва да е вертикална, че се разклечват страниците. Само плот ми трябва, че много ме зорят тези. За 130см трябва да платя за 200см.
 Пише 30 мин на 250г, нищо не пише да слагане на нещо, но аз взех, че сложих празна тавичка на средно положение. Може да са попаднали топчета от стериопора макар, че внимавах и добре я чистих. Летвичката не мисля, че пречи, но трябва да е вертикална, че се разклечват страниците. Само плот ми трябва, че много ме зорят тези. За 130см трябва да платя за 200см.   Шах и мат.
 Шах и мат.