И аз това лято доста работа отхвърлих с герунга и оберката, но говоря за манията да си купуваш без ясната идея за какво ти е изобщо.

чет ное 07, 2019 12:20 pmkozl написа: Аве и аз не си купух шлайф за шпакловки оти като мислим нема къде да го ползвам и опа потреба ми. Бегом в първия Лидъл - НемаДа е убав, да е убав- колко да е убав- в съседни гаражи е правен с лидълдкио.и награбих Райдер. На следващата седмица гледам у другия Лидъл се търкаля таков енструмент, е да ама Райдеро по-убав
и кажи речи дважде по-скъп
![]()
nikolov333 написа: онЯ ден отидох, та се натресох на един Bosch GBH 2-28 DRE да знам, че ще мога да си свърша работатаУдарния цилиндър струва 90/грубо/лв. В сервиз няма да го дам, че ще ме обрулят поне толкоз отгоре. Сам ще го сменя/ в ютуба има канал Александр Брест/ Моя перф е на 4-5 години.
gogo7777 написа:Когато прогледне ще има и пари в кесиятаТе в чужбинско, дето е хубаво, не купуват парксайд
чет ное 07, 2019 9:30 pmgogo7777 написа: Когато прогледне ще има и пари в кесиятаКогато трябваше съм гледал, не мога да се оплача от липса на средства, но не мога да се съглася, че трябва всичкото ми инструмент трябва да ми е от "марко"![]()
чет ное 07, 2019 2:18 pmГост написа:Еми Райдерите беха 2 вида със и без жило, като този без жилото наподобява лидълския. Този с жилото създава сравнително по-малък момент при работа, защото двигателя е долу и центъра на тежеста е по-близо до захвата на ръцете. Но жилото се води консуматив, а на въпроса продават ли консумативи получих отрицателен отговор та купих този без жило. На райдерския четката е на пружини и потъва при натиск, а на лидълския е фиксирана, плюс некакви разлики в захвата, както и малко в повече мощност на райдера.чет ное 07, 2019 12:20 pmkozl написа: Аве и аз не си купух шлайф за шпакловки оти като мислим нема къде да го ползвам и опа потреба ми. Бегом в първия Лидъл - НемаДа е убав, да е убав- колко да е убав- в съседни гаражи е правен с лидълдкио.и награбих Райдер. На следващата седмица гледам у другия Лидъл се търкаля таков енструмент, е да ама Райдеро по-убав
и кажи речи дважде по-скъп
![]()
съб ное 09, 2019 6:29 amstefanjor написа: Добр цена на батерия в немския ЛидлНо не можеш да поръчаш повече от 1бр... т.е. 25еу става.. пак е добра цента 10елемента за 55-60лв с доставката, аз мислех да я поръчам няколко да ги изкормя, но нещо не съм на кеф сега..
https://www.lidl.de/de/parkside-perform ... b2/p259842
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: