Чакаме вашите въпроси за банята, ваната и т..н.
konzol - напреднал
Здравейте,някой дали знае дали веницианска мазилка може да се направи в баня на тавана :?
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
konzol написа:
Здравейте,някой дали знае дали веницианска мазилка може да се направи в баня на тавана :?
Да.
tokuro40 - специалист
може , но задължително трябва да се ваксира :!: :!: :!:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Може ли шоколадова торта без шоколад.
trademark - напреднал
n_a написа:
Може ли шоколадова торта без шоколад.
Без да има за цел да се заяждам, само ще ти кажа че сравнението ти е неуместно

В интерес на истината при добра работа, при добро нанасяне с маламашката може и да се спести от ваксата
Наистина ваксата е за добиване на вече завършен вид и разбира се за запечатване на мазилката като и придава повече гланц и не на последно място водонепропускливост
За баня и други мокри помещения, задължително вакса като е препоръчително да е от тази по гъстата която се нанася с маламашка, а не течната която само полира.
Да ме поправи някой ако греша .....така знам аз, така съм го правил, разбира се непрофесионално а за лични нужди
Ваксата която използвам е на фирмата BELLINZONI /италиянска/ фирмата която ги внася мисля че се казваше ЕВРОЛУКС ООД, някъде по ул. Раковски /става дума за София/ малката кутийка е от 350гр и струва 7.80лв
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Това което приказваш ти, е ефтинко. Имитация. Венецианската си е с вакса. И това с шоколада си беше баш на място. Имитации на шоколада бол.
konzol - напреднал
ахам,а може ли някой да пусне някоя снимка.. :-D :wink:
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
konzol написа:
ахам,а може ли някой да пусне някоя снимка.. :-D :wink:
Мооже!
ясно почти все по этому вопросу

Тема "мазилка за таван" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: