вт ное 12, 2019 10:22 amvitorio83 написа: И кво,даваш 500 лв за машина и ти искат 5 лв за куриер,нямам думиПоемам доставката за моя сметка, ако купиш въпросният инструмент, с удоволствие ще го направя![]()

вт ное 12, 2019 10:22 amvitorio83 написа: И кво,даваш 500 лв за машина и ти искат 5 лв за куриер,нямам думиПоемам доставката за моя сметка, ако купиш въпросният инструмент, с удоволствие ще го направя![]()
вт ное 12, 2019 7:37 pmplamen6703 написа:Пламенчо,въпроса не е до 5-те лв,а е принципен.Странно ми е,и на мой колеги им е странно,но това си е решение на търговеца.вт ное 12, 2019 10:22 amvitorio83 написа: И кво,даваш 500 лв за машина и ти искат 5 лв за куриер,нямам думиПоемам доставката за моя сметка, ако купиш въпросният инструмент, с удоволствие ще го направя![]()
!
![]()
ср ное 13, 2019 8:33 amvitorio83 написа: Пламенчо,въпроса не е до 5-те лв,а е принципен.Странно ми е,и на мой колеги им е странно,но това си е решение на търговеца.Ами точно, че е принципен - ако цената е 505 с включена доставка, по-добре ли ще ти е? Все тая, си мисля аз. Още повече с оглед доволно намалената спрямо "нормалната" цена.
ср ное 13, 2019 9:18 amplamen6703 написа: Въпроса е дали имаш възможност да купиш такава машина или нямаш такава възмоност. Тия пет лева са повод като при лисицата да каже, че гроздето е киселоНе се притеснявай за възможностите на другите потребители,трябва да гледаш в своята паница,аз съм си купил вече и то малко по-скъпа машина,чудех се в една друга тема и за по-евтина,защото няма да я ползвам постоянно![]()
Апропо няма нищо лошо в това човек да каже, че възможностите му са под цената на тази машина и да продължи напред.
Успех и дано избереш най-добрата за теб машина!![]()
ср ное 13, 2019 9:36 amChefo77 написа:Ама вие какво се засягате не мога да разбера,това си е мое мнение,да все тая е с тия 5 лв.,но вярвай ми има хора които гледат за безплатни доставки,той не се замисля,че си я плаща тази доставка,но друго си е да ти пише безплатна доставка нали?Търговия какво да правиш.Това е като да си поръчаш пица и ти искат 50 ст за кутията,същото е,сложи си в цената тия 50 ст и дай на човека пицата в кутия а не в пликчеср ное 13, 2019 8:33 amvitorio83 написа: Пламенчо,въпроса не е до 5-те лв,а е принципен.Странно ми е,и на мой колеги им е странно,но това си е решение на търговеца.Ами точно, че е принципен - ако цената е 505 с включена доставка, по-добре ли ще ти е? Все тая, си мисля аз. Още повече с оглед доволно намалената спрямо "нормалната" цена.
Нещата са една идея по-сложни, но няма смисъл да задълбаваме. Важно е, че накрая купувачът получава добър инструмент на добра цена!
ср ное 13, 2019 9:49 amvitorio83 написа: но вярвай ми има хора които гледат за безплатни доставки,той не се замисля,че си я плаща тази доставка,но друго си е да ти пише безплатна доставка нали?Така е, как да не ти вярваме като ти си ярък пример за такива хора, които гледат безплатната доставка, иначе тия 5 лв. не биха те впечатлили да ги обсъждаш и да гледаш в паницата на търговеца
ср ное 13, 2019 1:13 pmplamen6703 написа:Пламенчо,аз ли бе,ти май трудно схващаш ама не ми се обяснява повечеср ное 13, 2019 9:49 amvitorio83 написа: но вярвай ми има хора които гледат за безплатни доставки,той не се замисля,че си я плаща тази доставка,но друго си е да ти пише безплатна доставка нали?Така е, как да не ти вярваме като ти си ярък пример за такива хора, които гледат безплатната доставка, иначе тия 5 лв. не биха те впечатлили да ги обсъждаш и да гледаш в паницата на търговеца!
![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: