Нека намерим най-тънките цени.
пишман_майстор - майстор
В другия форум наскоро качих линк към сайт за елементи. Цените сякаш сносни https://eu.nkon.nl/ , въпросната самсунг батерия я има за 7лв , а вече за бройки, от 10 нагоре - леко до по-сериозно падат цените за парче от 5.40лв ( за 10 броя ) , 5лв ( за 50броя) до към 4.30лв ( за 600) https://eu.nkon.nl/rechargeable/li-ion/ ... 0-25r.html
М/у другото пазарувал ли е някой оттам? Мисля да се пробвам за едни малко по-специфични елементи, затова.
Passa - специалист
съб ное 16, 2019 10:45 amпишман_майстор написа:
В другия форум наскоро качих линк към сайт за елементи. Цените сякаш сносни https://eu.nkon.nl/ , въпросната самсунг батерия я има за 7лв , а вече за бройки, от 10 нагоре - леко до по-сериозно падат цените за парче от 5.40лв ( за 10 броя ) , 5лв ( за 50броя) до към 4.30лв ( за 600) https://eu.nkon.nl/rechargeable/li-ion/ ... 0-25r.html
М/у другото пазарувал ли е някой оттам? Мисля да се пробвам за едни малко по-специфични елементи, затова.
Действително е абсолютно същият елемент. А дали има реално 20А разряд. Понеже всичко се фалшифицира.

Пробвал ли си ги тия клетки Самсунг на мощен консуматор като Флекс примерно колега ?
plamen6703 - майстор
съб ное 16, 2019 10:38 amPassa написа:
В Елимекс поне са реални стойностите на клетките. Вземал съм боклуци от пазарите и не ми се рискува. Особено за мощни флексове и винтоверти.
Ти от къде пазаруваш ?
От Елимекс реално само си даваш парите за боклуци! Казвам го и за други, които разбират колкото теб да не си дават парите за нещо и да взимат нищо от Елимекс.
Пазарувам от различни места, но Елимекс не е сред тях, ето едно сигурно място, от което пазарувам https://www.comet.bg/ ! :partyman:
пишман_майстор - майстор
съб ное 16, 2019 11:09 amPassa написа:
...

Действително е абсолютно същият елемент. А дали има реално 20А разряд. Понеже всичко се фалшифицира.

Пробвал ли си ги тия клетки Самсунг на мощен консуматор като Флекс примерно колега ?
Ами не, няма как да ги пробвам щото ги нямам ( все още ) , имам подобни , водят се пак 20а разряд , с по-малък капацитет ( 2Ач клетката ), пак самсунг , от едни нови пакети по 6 елемента за някаква ак.прахосмукачка . Тях ги пробвах и са много добре, когато са сдвоени ( пробвани на циркулярче работещо принципно с 5s елемента , сега стана 6s2p :) ) .
А м/у другото като видях снимката ти , взех , че поръчах три парчета по 20евро от онлайн магазина на лидл, да не остана назад и аз от колегите :)
koveslav - майстор
съб ное 16, 2019 9:55 amnpace написа:
чет ное 14, 2019 9:02 pmkoveslav написа:
Днес купих ръчния циркуляр.
Точно от тебе не съм го очаквал. :sad:
Що пък,на мен какво ми е?
Passa - специалист
съб ное 16, 2019 1:39 pmplamen6703 написа:
съб ное 16, 2019 10:38 amPassa написа:
В Елимекс поне са реални стойностите на клетките. Вземал съм боклуци от пазарите и не ми се рискува. Особено за мощни флексове и винтоверти.
Ти от къде пазаруваш ?
От Елимекс реално само си даваш парите за боклуци! Казвам го и за други, които разбират колкото теб да не си дават парите за нещо и да взимат нищо от Елимекс.
Пазарувам от различни места, но Елимекс не е сред тях, ето едно сигурно място, от което пазарувам https://www.comet.bg/ ! :partyman:
Колега пазарувай от където искаш.
Всеки може да решава сам. На мен Елимекс ми харесва. Близо ми е и има всичко. Каквото съм купил е било добро и работещо. Скоро смених даже на верта клетките с Панасоници от там. Работят добре.
Незнам какво значи че го казваш за другите който разбирали колкото мене. Незнам от къде си наясно аз от какво разбирам и колко, и незнам защо смяташ че ти си еталон и по разбиращ от другите .
Не ти ли се струва че обиждаш и мен и другите с този си коментар или това е нормално тук..... Не се чувствай длъжен да казваш каквото и да е било на мен и другите.

Да кажеш че от даден магазин всичко е боклук е меко казано несериозно.
Какво купи от Елимекс и беше боклук ?

Между другото от Комет, който ти ми хвалиш -този на 5те кюшета купувах преди около две години една ел везна до 5 кг и едни апмер-клещи от евтините-променливо-токови. Амперклешите стават като за евтини. Ама везната тотален боклук ! Боклук та дрънка ! Отварях я поих и фините жички вътре и пак не става. Скапва батериите бързо и дисплея понякога се ошашква и пали трудно. Абе боклук. Още я пазя........но
Та тия от Комет дали и те продават само Боклуци както каза ти........... :wink:

Вярвам на очите си и на опита си. На приказки не вярвам.

съб ное 16, 2019 2:24 pmпишман_майстор написа:
съб ное 16, 2019 11:09 amPassa написа:
...

Ами не, няма как да ги пробвам щото ги нямам ( все още ) , имам подобни , водят се пак 20а разряд , с по-малък капацитет ( 2Ач клетката ), пак самсунг , от едни нови пакети по 6 елемента за някаква ак.прахосмукачка . Тях ги пробвах и са много добре, когато са сдвоени ( пробвани на циркулярче работещо принципно с 5s елемента , сега стана 6s2p :) ) .
А м/у другото като видях снимката ти , взех , че поръчах три парчета по 20евро от онлайн магазина на лидл, да не остана назад и аз от колегите :)
От както ми капнаха вече един пакет на старият верт и на Х20 серията един не се презапасявам с подобни батерии ако ще да са и Самсунг с Протактинии 77 :lol:
Те се чудят какво да наблъскат в електролита за да вдигнат ефективността на клетките и с радиоактивни елементи даже. За мене като изключиме че Литиевата клетка има по голям разряден и капацитивен ток са по лоши от Никел - металните даже.
Последна промяна от Passa на съб ное 16, 2019 11:28 pm, променено общо 1 път.
пишман_майстор - майстор
Никел-кадмиевите имат някой и друг плюс, прости са , не са взискателни откъм съхранение и се зареждат с прости по концепция зарядни , имат и минуси разбира се, но най-големият е теглото им ( ако изключим и токсичността на кадмия в тях) .
Имам и аз още някоя и друга батерия на перфоратор с 24в. Но и на тях ще подменя елементите с ли-йон.
npace - специалист
съб ное 16, 2019 7:17 pmkoveslav написа:
съб ное 16, 2019 9:55 amnpace написа:
чет ное 14, 2019 9:02 pmkoveslav написа:
Днес купих ръчния циркуляр.
Точно от тебе не съм го очаквал. :sad:
Що пък,на мен какво ми е?
Имаш усет за хубави машини и ти прави удоволствие да ги използваш. . :-D
koveslav - майстор
нед ное 17, 2019 12:00 pmnpace написа:
........и ти прави удоволствие да ги използваш. . :-D
Благодаря за комплимента,но точно дървообработването е занаята,който никак не можа да ми влезе под кожата,макар и да съм наследник на известни дърводелци.Дървесината само я режа на дърва за огрев.Та в този ред на мисли ми трябва някаква преносима машина да си разкроя някоя и друга дъска за рафтове и т.н.,но наистина държа да работя с прилични машини,а тези определено не са от тях.Вече съм убеден в това.Ще връщам циркуляра и ще скачам на Макита или Деволт,дори и да е от най-ниските им класове пак ще е в пъти по-добър...а пък и на черния петък може да уцеля някоя промоция.Бош също не бих купил никога повече,това пък е абсолютно сигурно.
LazarGanev - "Велик майстор"
нед ное 17, 2019 10:58 pmkoveslav написа:

дървообработването е занаята,който никак не можа да ми влезе под кожата, Дървесината само я режа на дърва за огрев... ми трябва някаква преносима машина да си разкроя някоя и друга дъска за рафтове и т.н.,но наистина държа да работя с прилични машини, Ще връщам циркуляра и ще скачам на Макита или Деволт,дори и да е от най-ниските им класове пак ще е в пъти по-добър...
И аз съм на същия хал и след проучване се спрях на едно Хитачи 1700Вт, 190мм диск, с куфар, за 219лв в Баш Майстора. Даже го поръчах да го докарат, за да говидя на живо, че го нямаха.
https://www.googleadservices.com/pagead ... 4910235336

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 6" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: