пон ное 18, 2019 10:36 pmbai_bradyra написа: Не съм "излязъл" ... още закършвам по едно око, като след кръшна булкаА така! Макар и рядко, радвам са да та "видя" тука!![]()
Ма пък за blupowera нищо и никъде не споделяш.
пон ное 18, 2019 10:36 pmbai_bradyra написа: Не съм "излязъл" ... още закършвам по едно око, като след кръшна булкаА така! Макар и рядко, радвам са да та "видя" тука!![]()
вт ное 19, 2019 4:38 pmkotarankat написа: Ааааа не се издържа вече.........жената бучи по телефона.Ти пък!!! Сипвай му пелетки на тоя бункер де!
... На серпентината за бойлера, която се нагрява от котела сложих един кран за термоглава и една ел. задвижка (NC - нормално затворена) на Emmeti. Вграденият в горелката диференциален термостат си върши прекрасно работата и вместо втора помпа управлява задвижката.
Поздрави!
ср ное 20, 2019 5:42 pmandy_forresite написа: Изчисти оптодвойката. Явно има много пепел в пелетите.Благодаря за съвета. Опасявам се, че нямам нужната дължина да направя S. Ще снимам монтажа в събота.
Един съвет и към scorp. Направи S-образен завой на гофрираната тръба и пелетите няма да си чупят главите падайки от високо право при малкия шнек.
чет ное 21, 2019 11:39 amdamyaniq написа: Благодаря! Оптодвойките са чисти пелетите са миналогодишни може и да има повечко прах но не дават грешка просто големия шнек спира и тръгва притеснява ме да не заминава моторчето това е само при първоначално зареждане след това проблема го няма Благодря!Има резон, да заминава моторчето, след толкова сезона, но зависи и колко тонаж е превъртяло. Ще те ориентира тока, ако можеш да му го измериш. Погледни в темата за UPS за Грейко, качих едно клипче. Към края съм снимал едно уредче, което мери такива работи и по звукът на шнековете, може да се ориентираш кое, кога и колко. Възможно е да са четки (не знам дали е четково, но най вероятно), възможно е и да заклинва във втулки, ако е на втулки де. Не съм стигнал още до моторчето, та гадая, на база огроооомния ми опит, хахаааа. Съвсем сериозен съм, макар и да се шегувам, както и да ти звучи.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: