Практиса не го знам като магазин как е, но ако са реални 20% направо ще ме е яд, че няма такъв магазин наблизо 

вт ное 20, 2018 7:03 pmChefo77 написа: ...За Макита много може да помогне KumayОт петък до неделя или до изчерпване на количествата GA5030R при нас ще е 105,00 лв с ДДС
чет ное 22, 2018 9:39 amvbwooddesign написа: Здравейте,Не слагайте всички под един знаменател! Правя "черни петъци" от няколко години и никога не съм си позволявал да се е.авам с клиентите. Идеята да правя такива петъци не е печалба, а реклама. Клиент трудно се печели, но много лесно се губи и некоректните пазара малко по малко ги изхвърля!
Според мен този т.нар. "Черен петък" в магазините в България е истински абсурд....
чет ное 22, 2018 11:09 amKumay написа:Поздравления, че има и коректни търговци в България, макар и рядко да се срещат такива като вас. Некоректните на пазара са почти всички големи търговци... и пазара няма как да ги изхвърли, тъй като са големи. Емаг е една от най-големите онлайн платформи и точно там съм имал няколко случая, в които са се е.авали с клиентите по "черните петъци". Знам, че в емаг продават всякакви и много търговци, но все пак трябва да им контрол и на промоциите, тъй като хората търсят ЕМАГ, а не отделните търговци, предлагащи стоки в сайта. Разбира се, че е с рекламна цел, а не с цел печалба т.нар. "черен петък". Дано повече търговци да са като вас и наистина да осъзнават важността на тези неща.чет ное 22, 2018 9:39 amvbwooddesign написа: Здравейте,Не слагайте всички под един знаменател! Правя "черни петъци" от няколко години и никога не съм си позволявал да се е.авам с клиентите. Идеята да правя такива петъци не е печалба, а реклама. Клиент трудно се печели, но много лесно се губи и некоректните пазара малко по малко ги изхвърля!
Според мен този т.нар. "Черен петък" в магазините в България е истински абсурд....
В момента при електроинструментите се работи през толкова малко, че намаленията са по-скоро символични. Тази година добре че Milwaukee направиха оферта за петъка, та има сериозни отстъпки там!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: