Emerald написа:Интересно, но темата не предизвиква разговори за устройството на жилището, а по-скоро защо не си е купил човека по-голямо.Emerald, извинявай, ако понякога съм малко по-остър в изказванията си! Ако беше казала в началото къде е гарсониерата, и малко размери, щеше да е различно.![]()
Това е апартамент в центъра на Москва, .....
Факт е, че тази гарсониера няма вид на кутийка, където да не можеш да се обърнеш. Тристайния на родителите ми изглежда по-малък.![]()
Факт е, че е разпределена и обзаведена много удачно. Да бъдеш дизайнер на малко жилище е многократно по-трудно отколкото на голямо, а тук собствениците са се справили чудесно.
Ако това е в Москва, сигурно е някъде в подмосковието, на 35-40 км от центъра. Защото съм виждал цени за апартамент в Париж от порядъка на 360 000 - 400 000 евро за 75 кв. м. Това е за района от Айфеловата кула на юг към стадион Парк дьо Пренс и градините на Андре Ситроен. Там някъде е и болницата Жорж Помпиду. В тоя район.
В кръга на шегата се оказва, че брат ми е голям дизайнер. Отглежда зайци на площ от около 50 кв. м. Съжалявам, че не направих снимки!