Радвам се ако някой е успял да го подкара , явно със въглища ще стане но с дърва както при нас не става работа .

С едно плътно зареждане кара 3-4ч
С едно плътно зареждане кара 3-4ч
 наздраве , дано да е така щото аз не вярвам тоя модел котли да работят нормално.
 наздраве , дано да е така щото аз не вярвам тоя модел котли да работят нормално. 
 щото на мен ми дават по 5 лева .
 щото на мен ми дават по 5 лева . 
 но Котлите са добри.90% такива монтирам , напоследък и от твойте марки поради по ниската цена .
 но Котлите са добри.90% такива монтирам , напоследък и от твойте марки поради по ниската цена .  но има малко ядове косвени -запушват се тръбите в ризата и не си развиват киловатите на дърва искат кокс , повече пушат дори с перфектен комин , искат си ръчкане и др.Атмоса неще нищо освен сухи дърва и термовентил осигуряващ възвратната вода над 65 гр и работи часове на макс зададени градуси до последния въглен,ако го комбинирам с акумулиращ съд става перпетуммобиле.
но има малко ядове косвени -запушват се тръбите в ризата и не си развиват киловатите на дърва искат кокс , повече пушат дори с перфектен комин , искат си ръчкане и др.Атмоса неще нищо освен сухи дърва и термовентил осигуряващ възвратната вода над 65 гр и работи часове на макс зададени градуси до последния въглен,ако го комбинирам с акумулиращ съд става перпетуммобиле. 
 при нулева не работят.
 при нулева не работят.Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: