mladkal, пусни някоя снимка, ако може/..отляво, отдясно.../, че и аз имам такива мераци
Можеш ли да споделиш горе-долу колко стана крайната цена с матрака, може и на ЛС
, за да преценя дали си струва да правя или да купувам нещо втора ръка.

sasooooooooo написа:mladkal, пусни някоя снимка, ако може/..отляво, отдясно.../, че и аз имам такива мерациС удоволствие, но това ще стане утре. малкият калпазанин е със строг режим и вече мачка възглавницата във въпросния креват. Утре щом стане ще го снимам и може би още през деня ще кача снимките заедно с количествено-стойностна сметкаМожеш ли да споделиш горе-долу колко стана крайната цена с матрака, може и на ЛС
, за да преценя дали си струва да правя или да купувам нещо втора ръка.
toiq написа:Ето и моето произведение.Не оставяй остри ръбове,по кошарката,защото е опасно да си удари главичката.Внимай с лака да е екологично чист,защото като излезнат първите зъбки,започват да лапат всичко покрай тях
Точно това което търсиш е ;)
Ако те интересува питай а аз ще ти разясня.
rum_sz написа: Не оставяй остри ръбове,по кошарката,защото е опасно да си удари главичката.Внимай с лака да е екологично чист,защото като излезнат първите зъбки,започват да лапат всичко покрай тяхВ кошарата няма остри ръбове всичко в заоблено(На снимката не си личи!!!), А цялото креватче не е лакирано. Покритието е с вакса от восък и спирт(Еко и антибактерялно.) собствено производство.Предполагам,че не ми се сърдиш,затова сме тук за да си помагаме,кой с каквото може.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: