Под тоя апартамент какво има? Ако са мази е добре да се помисли и за изолация от долу, че като гледам там е най-черно.
И не искам да те обезкуражавам, но като гледам какви си написал едва ли ще се справиш. Важното е, че и ние ще се опитаме да помогнем, та нещата може и да станат.
Външната изолация, ако е със същата квадратура е нормално да мухляса от вътрешната страна по очертанията на изолацията, ако ме разбираш какво искам да кажа. Но нали си работил с външни изолации, та би трябвало да го знаеш и без да ти го казвам.
п.п. Ако може освежете и продайте. По-добре къщичка в близкото село, отколкото панелка в града, та ако ще и на центъра да е.

И не искам да те обезкуражавам, но като гледам какви си написал едва ли ще се справиш. Важното е, че и ние ще се опитаме да помогнем, та нещата може и да станат.
Външната изолация, ако е със същата квадратура е нормално да мухляса от вътрешната страна по очертанията на изолацията, ако ме разбираш какво искам да кажа. Но нали си работил с външни изолации, та би трябвало да го знаеш и без да ти го казвам.
п.п. Ако може освежете и продайте. По-добре къщичка в близкото село, отколкото панелка в града, та ако ще и на центъра да е.

Поне мухъла изчезна... Проблема е ,че стените са дооста криви и жената иска гипскартон да сложа...В проблемната кухня дали става варианта да налепя фибран и отгоре гипсокартона? За отдушник освен да ползвам кумина,но да го извия както предложи колегата с картон и да му сложа един вентилатор да изкарва въздуха нагоре...Но като капе отгоре примерно конденз или нещо такова сигурно ще подгизне тоя картон някой ден? То така и така след събарянето му ,на тавана стои едно влажно такова ..може би вентилатора ще го изсушава знам ли.
  Поне мухъла изчезна... Проблема е ,че стените са дооста криви и жената иска гипскартон да сложа...В проблемната кухня дали става варианта да налепя фибран и отгоре гипсокартона? За отдушник освен да ползвам кумина,но да го извия както предложи колегата с картон и да му сложа един вентилатор да изкарва въздуха нагоре...Но като капе отгоре примерно конденз или нещо такова сигурно ще подгизне тоя картон някой ден? То така и така след събарянето му ,на тавана стои едно влажно такова ..може би вентилатора ще го изсушава знам ли.

Взех активни вентилатори за кухнята и банята, ширм ще монтирам след като боядисам и понеже вече ги купих ще сложа едни доста тънки но много плътни листи за изолация...казаха ми че са точно против влага,не се сещам в момента как се казваха.. Изкъртих ъглите на старите майстори и ще се подменят че в момента са обли
  Взех активни вентилатори за кухнята и банята, ширм ще монтирам след като боядисам и понеже вече ги купих ще сложа едни доста тънки но много плътни листи за изолация...казаха ми че са точно против влага,не се сещам в момента как се казваха.. Изкъртих ъглите на старите майстори и ще се подменят че в момента са обли   Има и проблеми с връзките по тях и всичко ще се сменя с ново ,заедно с кранове и водомера и каквото има там... Това е основния източник на влагата... Утре трябва да изкъртя плочките от половината баня за да има достъп до тръбите.
  Има и проблеми с връзките по тях и всичко ще се сменя с ново ,заедно с кранове и водомера и каквото има там... Това е основния източник на влагата... Утре трябва да изкъртя плочките от половината баня за да има достъп до тръбите.