Един малко страничен въпрос, скилчето как се държеше при толкова работа наведнъж, мисля да си взема същото че ще ми трябва за един навес над тераса 

masterval написа:Щом подовете са ти студени, откажи се от вариант 2.Мислех че няма особена разлика, идеята е пак да е върху скара от греди 5см., а между тях вата. Така конструкцията ще си е като на дюшеме. Иначе наистина е студен, на долния етаж не живее никой!
Chefo77 написа:Ако ще добавяш за циклене и лак 5 лева, МОЛЯ ТЕ, НЕ ГО ПРАВИ! Малко по-малко струват само шкурките на качествена циклеща машина ...Ами такива са цените по обявите, иначе сам на ръка с виброшлайфа си е идея, не съм пробвал, ако внимавам да не задълбая, може и да се получи! Но виж циктеща машина нямам а за 50 м2 ме е оправдано да купувам!
walko написа:Такива са цените и такова им е качеството на работа. Да ме извиняват колегите - вероятно има и такива, които искат да им се получи както трябва, но сигурно 99% от тези с обявите за 5 лева вземат пари, за да ти осерат паркета!Chefo77 написа:Ако ще добавяш за циклене и лак 5 лева, МОЛЯ ТЕ, НЕ ГО ПРАВИ! Малко по-малко струват само шкурките на качествена циклеща машина ...Ами такива са цените по обявите, иначе сам на ръка с виброшлайфа си е идея, не съм пробвал, ако внимавам да не задълбая, може и да се получи! Но виж циктеща машина нямам а за 50 м2 ме е оправдано да купувам!
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: