Ако е била включена какво ще стане все някога ще достигне делтаТ и ще спре.Тогава дрейн бек системата му ще се източи и колектора ще остане сух.И после кво се случва   то тая система е малко особенна но обясни ми защо при падаща горе температура помпата ще се включи ми то цяла нощ трябва да върти или докато стигне минималната зададена температура.Според мен датчика на сепрентината се охлажда-кофти изолация и т н иначе няма как да има делта Т.Ако не съм прав моля кажете си доводите и вие
 то тая система е малко особенна но обясни ми защо при падаща горе температура помпата ще се включи ми то цяла нощ трябва да върти или докато стигне минималната зададена температура.Според мен датчика на сепрентината се охлажда-кофти изолация и т н иначе няма как да има делта Т.Ако не съм прав моля кажете си доводите и вие  
ПП контролера за дрейн бек системите какъв му е алгоритъма на работа

то тая система е малко особенна но обясни ми защо при падаща горе температура помпата ще се включи ми то цяла нощ трябва да върти или докато стигне минималната зададена температура.Според мен датчика на сепрентината се охлажда-кофти изолация и т н иначе няма как да има делта Т.Ако не съм прав моля кажете си доводите и вие
ПП контролера за дрейн бек системите какъв му е алгоритъма на работа

помпата била включена вие сега кви ми ги развивате
 помпата била включена вие сега кви ми ги развивате   и като е включена след колко време ще изравни температурите,на панела и серпентината.Писал си в първия си пост горе47 долу 41 разлика 6 гр ти имаш делта 2 помпата е ясно че ще върти докога обаче докато се изравнят температурите.Какъв ти е колектора че толкова бързо излъчва топлина в атмосферата.Моя е алуминиев от най евтините-еми истива за дооста време.Ама карай като не може да ми схванете мисълта нейсе.Системата ми е отворена най обикновенна има разлика вкл помпата при достигане на делтата спира като се заоблачи и колектора истива помпата не работи просто е и ефикасно ама вие не та не помпата работела е няма да работи цял дена я
 и като е включена след колко време ще изравни температурите,на панела и серпентината.Писал си в първия си пост горе47 долу 41 разлика 6 гр ти имаш делта 2 помпата е ясно че ще върти докога обаче докато се изравнят температурите.Какъв ти е колектора че толкова бързо излъчва топлина в атмосферата.Моя е алуминиев от най евтините-еми истива за дооста време.Ама карай като не може да ми схванете мисълта нейсе.Системата ми е отворена най обикновенна има разлика вкл помпата при достигане на делтата спира като се заоблачи и колектора истива помпата не работи просто е и ефикасно ама вие не та не помпата работела е няма да работи цял дена я   Ай писна ми да се занимавам повече
 Ай писна ми да се занимавам повече