• 1
  • 2
Всички въпроси за вилата.
Andri01 - майстор
Тука видях нещо подобно-фабрично се продава. При опушване обаче,не е ли много близко мръвката до тлеещия огън и температурата висока? Системата ми за опушване и с "димоход" към 1м. и така пушека е с маалко по-ниска температура.
Bate_Pavka - напреднал
Мръвката не е над "огъня" - затова има разделяне на секции . Във едната се разпалва жарта и се слага дръвце за пушек, а в другата е мръвката. Ето нещо подобно от, където може да се схване принципът:

http://www.youtube.com/watch?v=WS7kcyZoR9I
Andri01 - майстор
Bate_Pavka написа:
Мръвката не е над "огъня" - затова има разделяне на секции . Във едната се разпалва жарта и се слага дръвце за пушек, а в другата е мръвката. Ето нещо подобно от, където може да се схване принципът:

http://www.youtube.com/watch?v=WS7kcyZoR9I
А да,вързах :). Веднаж реших да опуша сланинка и тя взе че падна долу и...стана на огънче :). За нея и за риба трябва т.н. "студено" опушване.
stiv1961 - майстор
А какво стана с грила, елиминира ли го? Моторчето ми направи впечатление.
Bate_Pavka - напреднал
Точно за 2 мин. капака се маха (на 2 болтчета е) и се слага шиша с мотора :-D
stiv1961 - майстор
Мдааа, и аз така си помислих като се позагледах в снимките. Наистина мераклийска работа, блестящ старт във форума :supz: , успехи и занапред =D>
Bradley - специалист
Ей сега си сипвам една бирица за твое здраве - :drinkers:
colyo - специалист
Записвам се колкото да следя темата:))) Много ми хареса идеята.
  • 1
  • 2

Тема "BBQ - Трансформер" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: