• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
Всичко за дърводелството
dadko - майстор
То за моята- ясно, ама ако на гости дойде някоя по- нисичка...ше подлага възглавници, айде сега-десет пъти спалня няма да преправям. Сега да тръгна из махалата с рулетката ли? Засега това ще е варианта, аз като се замисля- не е имало спалня на мен да не ми е била удобна ;-)
monilan - специалист
Здравейте. Веднага премерих височината на моята спалня и коригираните ти размери са почти идентични. Така че, давай за разкрояване, сглобявай и дълги години да си я ползваш.
Chefo77 - майстор
dadko написа:
Chefo77 написа:
Според ISPA (International Sleep Products Association) минимумът за здравословен сън е 30 см от пода. Оттам нататък си решавате вие.
И, колкото и грубо да звучи, предполагам, че правите секс на тази спалня. Съобразете височината на матрака + дължината на женската подбедрица да не е прекалено високо или ниско спрямо мъжкия торс, както и в близост до ръба да няма дървени елементи, които да убиват при тези интервенции :wink:
Нещо нишката не я улавям...
Кое е подбедрица- от коляното надолу ли?
Пак ще трябва да преглеждам"Кама-Сутра"-та
Въпроса ми е сериозен, щото преди празниците трябва да пускам разкроя да ми го режат и кантират.
Добре де, сгреших - бедро, не подбедрица :)
Да го преведа на по-просташки - да ви е удобно, когато правите секс в кучешката поза, в която ти си стъпал на земята, а тя е на спалнята. Не да търсиш на какво да стъпиш, нито да клечиш ...
Човек веднъж ще реши да се изкаже по-възпитано, вие веднага неразбрали :) :)
EDI - майстор
Абе, спалнята е все пак предимно за спане.Важен е матрака и да е удобно, пък по височината ще се нагажда народа. :-D
dadko - майстор
Еми тъй кажи, бе, Чефо. Какво се изразяваш по научному. Че подбедрица, торс. Не всеки е учил анатомия.
Тази спалня ще се ползва предимно в тези пози.Т. е- за спане. Понякога и за спане в другия смисъл на думата. Матрака е удобен. То матрака е най-важното за една спалня. В магазина гледат да ти продадат дървенията а човек лежи върху матрака.
Chefo77 - майстор
dadko написа:
Еми тъй кажи, бе, Чефо. Какво се изразяваш по научному. Че подбедрица, торс. Не всеки е учил анатомия.
Въпросът е, че сбърках думата :)
Иначе за спане - дали ще спиш на 40 или на 70 см от земята, няма значение. Но при кучешката има :lol:
Ако беше от Варна, щях да те пратя при брата да си избереш матрак, но като си далеч мога само да те посъветвам да бягаш от бонел и от еднолицеви с дървена скара. Виж продукцията на Yatas :wink:
VLADO66 - майстор
О-о-о,височината има значение за ставането от леглото/особено ако си по дърт/За спането височината няма значение стига да има растояние до пода което да обира възвратно-постъпателните движения :)
profesionalist_wood - майстор
Направете си и шумоизолация на стените със стиропор срещу стенанията... :-D
Chefo77 - майстор
profesionalist_wood написа:
Направете си и шумоизолация на стените със стиропор срещу стенанията... :-D
Това е тема за раздел "Преградни стени и Предстенни обшивки", не спамете :lol:
VLADO66 - майстор
Това което съм го дал като съвет не е майтап.Спалнята ми е буков масив и както е изкарала без да мръдне 10 г. ще изкара още два пъти по толкова,а уверявам ви че е мъка на един дъртак да стане от леглото сутрин преди да се раздвижи.Положителното е че може да се сложат обемни чекмеджета или ракли/при повдигащ механизъм отдолу/.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7

Тема "Колко да е висока спалнята" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: