thinkpad написа: Хубава работа, но това е само антена с конектор. Нали трябва да мушне тоя конектор някъде? Не е за него тая работа.Мдааа, хубава е! Особено с подобно адаптерче...

И всичко се събира в чантата на лаптопа.
thinkpad написа: Хубава работа, но това е само антена с конектор. Нали трябва да мушне тоя конектор някъде? Не е за него тая работа.Мдааа, хубава е! Особено с подобно адаптерче...
kuuuuuul написа:Аз ползвам това и върши работа.Един рутер струва 25лв и е много по-функционален от подобни бръмчалки обикновено
http://www.ebay.de/itm/271538201937?_tr ... EBIDX%3AIT
bulhomes2 написа:Имах и външни WiFi антени, така че прехода към USB не ми е проблем. Дали има смисъл да се заигравам?802.11 WLAN работи на честоти 2.4 и 5Ghz. Антената не е изчислена за подобна честота. Има цял дял от техниката, който специално се занимава с антени. За жалост няма да се получи. Иначе в интернет ще намериш много интересни предложения как да си направиш сам антена. Въпросът е, че изискват много прецизна изработка за тези честоти. Общо взето в момента, ако искаш нещо да тръгне out of box, най-лесно е да купиш втора ръка някой Nano Station или TPLink Outdoor CPE. Лично аз съм се занимавал интензивно в сектора с WLAN и имам известен опит.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: