От любопитство минах през офиса им да поразпитам и да поразгледам.Оказа се че нямат в наличност там да ми покажат а в сайта им половината модели вече не са налични а другите ограничени.На въпроса нали пак ще докарате малко се оказа под въпрос.Та откъм техническата част-няма рам в комплекта,поддържа до 16 Гб две плочки по 8 уж от по бързите 200 кинта,SSD то също не е включено 128Гб на самунг още 180 кинта това без ддс.Крайна цена малко над 1000 лв по точно 1094лв за предния модел на този който е 360$.Захранването е обикновенно лаптопско 19 волтово не е вградено.Няма вентилатор вътре всичко е с пасивно охлаждане.В ибей е на същата или по висока цена.Очевидно за толкова пари може да се купи добър геймърски декстоп компютър.
И един малко страничен въпрос така и така съм я зачоплил.Мога ли на стария кошник да му добавя едно SSD да речем 64 гб или по голямо,ей така за лек ъпгрейт.И ако може какво ми трябва откъм хардуер освен диска
И един малко страничен въпрос така и така съм я зачоплил.Мога ли на стария кошник да му добавя едно SSD да речем 64 гб или по голямо,ей така за лек ъпгрейт.И ако може какво ми трябва откъм хардуер освен диска