Ето какво си цитирал и написал ТИ!nikolovvd написа:simplex написа:Там се работи с маски/матрици, припой в специална форма и инфрачервена станция, като отгоре грееш, отдолу подгряваш. Последното също мислих да го закупувам, но броят на такива процедури не оправдава цената на покупката, поне не и до този момент.Това се прави за големите плазми, защото като го купиш с такъв дефект струва 50-100 € и като го ремонтираш (само се презапоява чипа) печалбата е поне 500% .
На компютърни платки ремонта е по-скъп от платката. Изключения се правят само за екзотики - видео карти от 500-600 лв.
simplex написа:Нека другите преценят кой е измамник и кой мошенник.nikolovvd написа:...защото като го купиш с ... дефект ...го ремонтираш (дай да го продаден да излъжем някого) ТОВА В ЧЕРВЕНО НЕ СЪМ ГО ПИСАЛ АЗ!Само ако си измамник. Ти такъв ли си? А ако толкова си го закъсал за телевизор, за да купуваш и ремонтираш боклуци, дай да ти подаря един, искаш ли? Само Еконт-а ще си поемеш.
Телевизори не ми трябват! Въпросните са за такива като теб, искащи 50 инчов телевизор, но ако може без пари.