• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
Всичко за дърводелството
mavryt4o - майстор
Не се вкарвай в излишни филми.Хората са ти го казали лепило за дърво и трици.Става по-здраво от яйце.
plamen6703 - майстор
Само гардероба да не е на "мебели" Виденов, че там плоскостта е от паздер и едва доближава дебелина 14 мм :-D
zz_stefanov - майстор
plamen6703 написа:
Само гардероба да не е на "мебели" Виденов, че там плоскостта е от паздер и едва доближава дебелина 14 мм :-D
"Любимите" ми мебели, трошат се от слаботелесни, а аз въобще не си позволявам да сядам на тях, налага ми се да ги поправям обаче, но доколокото е възможно :wink:
Dino23 - помощник
От Виденов е гардероба, но мисля че това няма значение и всеки от горе посочените варианти за ремонт е приложим. Не знам какво е паздер, аз мислех че гардероба е от ПДЧ. Този вариант с диблите ми се струва най-удачен и лесен за изпълнение, но дали ще държи лепилото в "паздера" това е загадката.
lyubohar - майстор
Трици,лепило=след година пак.
Най лесно е с дибли-може и по дебели.
Бургия с ограничител.Хубаво лепило и набиваш-от другата страна подлагаш дъска за хляб да не повредиш плоскоста.
Изрязваш,хубави винтове и си готов.Ако страницата е междинна,може с нормални винтове и гайка през нея.
Всички други варианти са или ден до пладне,или усложнено занимание.
plamen6703 - майстор
zz_stefanov написа:
plamen6703 написа:
"Любимите" ми мебели, трошат се от слаботелесни, а аз въобще не си позволявам да сядам на тях, налага ми се да ги поправям обаче, но доколокото е възможно :wink:
Дъщерята щеше да се "удави" с мебели Виденов, обажда ми се по телефона да се срещнем да ми покаже какви мебели си харесала :-D Още като видях табелата "мебели" Виденов и хем ме напуши на смях, хем ми стана жал за детето... След огледа продавачката ме гледаше бичешката, че не успя да задоми поредният наивник с мебели от паздер, а аз се бръкнах за пари да добавя към нейните за мебели, които освен да заемат място, могат и да се ползват :-D
plamen6703 - майстор
Dino23 написа:
От Виденов е гардероба, но мисля че това няма значение и всеки от горе посочените варианти за ремонт е приложим. Не знам какво е паздер, аз мислех че гардероба е от ПДЧ. Този вариант с диблите ми се струва най-удачен и лесен за изпълнение, но дали ще държи лепилото в "паздера" това е загадката.
Познах го веднага, че е от Виденов и видях, че ти е изгорял джоба :) Като обереш царевицата и отидеш да режеш кочаните от тях се делят едни клечки, люспи...това е паздер :-D по здравина мебели Виденов се доближават до паздера, но има още какво да се желае до здравината на паздер :-D
Ако в ника ти "23" са годините ти, сакън да не си купиш спалня от Виденов, че още първата вечер ще спиш на земята с невястата ти :-D
zz_stefanov - майстор
Dino23, ако плоскостта ти е 18 мм, действай по някои от предложените ти варианти, които осигуряват заздравяване на материала в зоната в която ще се завият винтовете. Успех :)
Dino23 - помощник
Плоскостта е 15 мм., това проблем ли е за набиване на диблите или за нещо друго ?
plamen6703 - майстор
Опитай първо с лепило и стърготини да пробваш колко ще изкара. После с дибла и накрая ще се убедиш, че трябва да помислиш за друг гардерб като първо гледаш от какъв материал е изработен :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8

Тема "Разбито захващане на панти на гардеробна врата - как се ремонтира ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: