Ще видя да направя снимка, или евентуално клипче на искренето. Иначе не съм усетил миризма. За четките пък си мислех, че могат да карат още доста, но щом е така, ще погледна по магазините за нови.

toolegittoquit написа:ТАКА, тези четки са неправилни. Оригиналните четки трябва да имат в тях меден многожичен проводник, който да има кабелна обувка. Както виждате, на четкодържателя има точно място, където тази кабелна обувка трябва да влезе.Както винаги неподготвен. Неправилна ти е техническата подготовка, а какво ти лопа - ти си знаеш...
В момента тия четки лопат в четкодържателя и контактуват малко на магия през желязната пружина...
Junak написа:Както винаги неподготвен. Неправилна ти е техническата подготовка, а какво ти лопа - ти си знаеш..Виж четкодържателя пак.
toolegittoquit написа:ТАКА, тези четки са неправилни...Виж "неправилните" четките пак...
toolegittoquit написа:ТАКА, тези четки са неправилни. Оригиналните четки трябва да имат в тях меден многожичен проводник, който да има кабелна обувка. Както виждате, на четкодържателя има точно място, където тази кабелна обувка трябва да влезе.
В момента тия четки лопат в четкодържателя и контактуват малко на магия през желязната пружина...
toolegittoquit написа: Няколко пъти съм се занимавал с машинки с такива, включително ъглошлайфи.А не трябва да ти позволяват такива неща.
hidrazin написа:Неграмотен както винаги.Неграмотен ще викаш на баща си. Ако е бил иначе, не знам как си увреден с такива комплекси за грамотност.
hidrazin написа:По-скоро трябва да ти вържат ръцете и то здраво!А на теб не знам как не са ти отрязали езика до сега. Съскаш като змия във всяка тема.
Junak написа:Виж "неправилните" четките пак...Значи този модел четкодържатели се ползват в повече от 1 машинка от тази марка. Защото никой няма да изведе на четкодържателя клема за кабелна обувка съвсем случайно. Добре, благодаря за корекцията.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: