и зада излезна в начален екран натискам F, с F до колкото знам се запаметяват настройките 

markoscbr написа:и зада излезна в начален екран натискам F, с F до колкото знам се запаметяват настройкитеАко под F визираш горното ляво копче- да, с него, като го цъкаш и минаваш през цялото меню, до начален екран. Или като гледам тъпо в дисплея 10 секунди, пак ги запомня. Поне мойта прави така.
markoscbr написа:Трифоне тази сутрин се прибрах от нощна смяна и по троята инструкция не беше трудно свалих от60% НА 59% вентилатора, обаче не мога да стоя да го гледам какво прави защото ми се спи а като стана вече ще е спрял в 11.00ч та няколко дена ще го наблюдавам и пак ще пиша, щом твоята е 30ка може да ми дадеш информация ,макар че всяка настройка е строго индивидоална,ааааааа снощи търсих други теми които сте писали от преди но не намерих инфо за това пиша тукС 20ка съм, ама искаме еднакви неща, от тях. Много вентилатор бе, що така? Гледай цветът на котела, по това ще се ориентираш. Трябва да е мнооооого светло сив, до към гълъбово най много.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: