• 1
  • 2
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
fantom - специалист
вт дек 04, 2018 5:28 pmxaumahata написа:
Производството да го наречем най-общо е за веро :-), така че 16-18 градуса са достатъчни.
консултирай си градусите с химик-технолога, да не ти се пречесе "верото"
filmatoplo - майстор
Шефе изтегли въпросите от тук -ясно че твоя обект си иска специалисти на место как си требе - изключая Направи сам ,тук ще разискваме като на женския пазар -това ако ти върши работа :wink:
xaumahata - напреднал
вт дек 04, 2018 8:55 pmfilmatoplo написа:
Шефе изтегли въпросите от тук -ясно че твоя обект си иска специалисти на место как си требе - изключая Направи сам ,тук ще разискваме като на женския пазар -това ако ти върши работа :wink:
:-) преди време за лична употреба останах много доволен от потребителите тук, тъй като ми се подсказаха идеи, които специалистите не се сетиха да ми предложат и поради тази причина реших да се пробвам и сега. А и всеки форум си е говорилня като "женския пазар" и в това няма нищо лошо ако в крайна сметка човека открива полезни неща :-).

Топлопроизводство за производствени нужди не е необходимо. Необходимо е само това, което съм описал - отопление на работници, служители и битова вода. Няма топлоотделяне от химични реакции. Няма нужда от охлаждане лятото - температурите през юли-август са около 25 градуса в двете производствени халета. Има вентилация.
@famtom, аз съм технолога...и не се безпокой за "верото", няма да се пресече....поне не и заради температура между 10-18 градуса. :-)
  • 1
  • 2

Тема "Отопление на Цех за производство" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: