Да се похваля и аз! Поръчах от продавалника стойка + бормашина Блек енд Декер. Към нея голям гаечен ключ 50/55 за холендъра на поливната помпа. Всичко доставено до мен...
45 лева.
Машината и стойката са старички, но в перфектна форма. Стойката е много здрава, без никакви луфтове, стабилна, с дълга тръба, голям (65мм) ход, и около 30 см придвижване. Винта за застопоряване е много стабилен. Патронника е като нов, Джакобс, 13мм. Бормашината е двускоростна, до 1200 и 3000 об/мин. Пробвах я със кобалтови свредла на неръждавейка и, което много ме зарадва, със фрезер за панти 35мм. Зарадва ме, защото резултата беше отличен.
Ел. инструментите. Консумативи.
nikolson
- майстор
752 мнения в "Да се похваля"
EDI
- майстор
Да зема и аз да се похваля малко предварително.Нали ми умря единия пакет на винтоверта GSR 12-2, дилемата беше нови пакети или нова машина.Понеже са никелови, а един 1,5Амперов струва към 130-140 лева, реших да е нова машина.Пробвах в ръка електрическия СКИЛ 6221, ама нещо не можах да се влюбя от пръв поглед.Та ровичках из разни сайтове и на един от тези, дето често ги посещавам/може да се сещате кой
/ видях едно винтовертче бижу.ДЕВАЛТ DCD730 му се вика, с 3 пакета по 1,5А.Нежна машина, само 57 нютона
, на втора скорост 1900 оборота вдига.Та си го поръчах от съответното място и утре го чакам.За сега толкоз, като го пробвам, ще има още. 
EDI
- майстор
Айдеее, ДЕВАЛТ-а доде.Уникална машина, да знаете.Тялото е произведено в Чехия, зарядното в Тайланд, а на трите пакета пише, че са .......япончета
.Трите пакета са с еднакъв сериен номер, комплектен явно.Номера на пакетите се описва в гаранционната карта.1,5Ампера са.Няма луфтове в патронника, ключа, заключването на пакета към тялото.Пробвах да я спра с ръка на 15-а степен /последната прези пробиване/, е нема спиране
.GSR 18-2-Li го спирам макар и със зор на последната степен, а той е 45 нютона.Това чудо е 57 нютона.Съединителя е уникален, на 1 степен можеш да завиваш винтчета на платки, толкова е лек.Машината е с компактни размери, по-малка е от БОШ-а, като гледам така на око.Много е удобна ръкохватката, центъра е леко напред, много удобно.Таман я регистрирах на един от сайтовете на ДЕВЛАТ и вече е с 3 години гаранция, пратиха ми сертификата с уникалния код.С една дума страхотна машина.Машината и пакетите са произведени 2014 година.
Тема "Да се похваля" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература