filmatoplo написа:То тва по притеснително,че пелети ши купим,ма домашно в кауфланда няма.Ще ги сметне някой с елката и ще почне спор,ама като се замисли човек и толко вино може да свърши .
filmatoplo написа:При нас в Русе голям клинч. Сега пече слънце ама навън -7.7 гр. Иначе колекторите слънчевите работят. Нощес -14.Да на един комшия му свърши виното и сега върви като Къдена Муха, по негови думи. А относно разходите сега -вчера се видях с едно момче който има котел с горелка Грейко мой монтаж,та спира той с колата до мен и вика горя по 37кг сега в този студ. Той си мисли че е супер много, аз му сметнах аджиба по колко гори на час та се успокои. Котела 30ка.Няма термостат нито глави, в топло време този котел просто не гори, и котел 20ка щеше да му стига, ама човека крив, предния му котел самоделка по негови думи около 35-45клв,и си избра 30 по големия, имало още етажи за топлене в бъдеще. Има ли сняг при вас, при мен е сухо от 10дена,грее слънце, денем температурите са плюсови.
gnt69 написа:колега, май обърка постоветеrosso666 написа:Сутринта вув враждебна бешв -22Бравос бая машинки си наредил. Ламбда контрола откъде го взе. Имам интерес към една такава машинка да си регулирам въздуха, че ма глождят терзания че не е колкото трябва.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: