Не си давам контролера  . Ама да попитам, какви са минималните настройки в режим BMG.В момента я карам с подаване 1.2 секунди, вентилатор 20% и цикъл 70 секунди.
 . Ама да попитам, какви са минималните настройки в режим BMG.В момента я карам с подаване 1.2 секунди, вентилатор 20% и цикъл 70 секунди.

. Ама да попитам, какви са минималните настройки в режим BMG.В момента я карам с подаване 1.2 секунди, вентилатор 20% и цикъл 70 секунди.
 . Ама да попитам, какви са минималните настройки в режим BMG.В момента я карам с подаване 1.2 секунди, вентилатор 20% и цикъл 70 секунди. Същото става и с която и да е версия и то без да пуска вентилатор като за трета да ми разпалва. Тествах 2 дни с пренастроена р1 и не изгасна. Проблемът ми е в пелетите - колкото по-слабо гори, толкова повече буци формират. Има и в средата на горелката, покрита с пелети, но аз знам че е там и я махам с един изпънат директен окачвач
  Същото става и с която и да е версия и то без да пуска вентилатор като за трета да ми разпалва. Тествах 2 дни с пренастроена р1 и не изгасна. Проблемът ми е в пелетите - колкото по-слабо гори, толкова повече буци формират. Има и в средата на горелката, покрита с пелети, но аз знам че е там и я махам с един изпънат директен окачвач   . Има по-големи от 1/2 юмрук, понякога и по две буци.
 . Има по-големи от 1/2 юмрук, понякога и по две буци.