Нека намерим най-тънките цени.
fore - майстор
Да защитата е в зарядното и в батерията. Зарядното зарежда до определено напрежение и изключва. А батерията се разрежда до определено напрежение и спира от веднъж защото иначе може да прегрее и ....

На флекса като сложа 2 амперовата и го тормозя по дълго загрява повече батерията. А ако сложа 1,5 амперовата от Импакта загрява още по бързо.

daniel vasev, незнам какво толкова се впрягаш- или ще гръмне или не ! :lol: Нали после го сменяш ! Сложи си защитна каска и очила ! :)

Сериозно- всеки ел уред е направен да работи с определен толеранс от захранващо напрежение и тнт. При Мрежовите уреди то е 220-240 волта. Макар че свремените уреди работят и при 190 волта нормално.

Та и тоя прост правотоков мотор едва ли ще го съборят 1-2 волта повече или по малко ! Виж прекалената консумация на ток вече е проблем и ако не изключи навреме защитата на батерията става ........
pit55 - напреднал
Няма как да има разлика в батериите при положение че са с еднаква химия. Просто една литиево-йонна клетка е 3,6V празна и 4-4.2V заредена. От там математиката е 5х 3,6=18 , 5х4=20 или 5х4,2=21 Това е.

Колекторния постоянно токов мотор за такъв уред е сметнат за максималното възможно напрежение на батерията- в случая около 20V до 21V
daniel vasev - специалист
Не мога да ги сменя че винтоверта е вземен от олх и гаранция няма не няма да пробвам да не я прецакам.
yasmania - напреднал
Снощи ми направи впечатление и на моя

Изображение

че в основата си, капака на батерията (от задната страна) "хлопа" - вижда се как двата шестограма НЕ държат капака към тялото на батерията.
Колега по- нагоре беше му направило впечатление същото още на разопакованите бройки в магазина, аз не бях обърнал внимание.
fore - майстор
И какво, пак се оказва че новите машини са с по лошо качество действително.
profesionalist_wood - майстор
Братя,тоя шмиргел става ли за нещо? http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=sh ... l&id=51009
fore - майстор
Колега последно каза че ставал.
user223 - напреднал
fore написа:
Колега последно каза че ставал.
А с консумативите как е? Намират ли се после такива камъняци?
fore - майстор
Значи каманяци има в Ташев и Галвин. Ако нещо съвпада от там-съвпада. От Лидл резервни Йок.
пишман_майстор - майстор
yasmania написа:
Снощи ми направи впечатление и на моя

че в основата си, капака на батерията (от задната страна) "хлопа" - вижда се как двата шестограма НЕ държат капака към тялото на батерията.
Мдам.
пишман_майстор написа:
Имайте в предвид една особеност забелязана днес от мен. За новия винтоверт иде реч. Батерията му има един кусур. Явно долното капаче на корпуса ( на акумулатора ) е хванато адски калпаво с винтчета за горната, самото закрепване куца здравата . Отделя се с минимални усилия . Щом видях две разбутани опаковки и във двете се виждаше карантията на батерията ...мъка. Ще играе тиксото явно...
.... най-интересното е, че и в немско са го забелязали като проблем . То да не смееш да спокойно да си сложиш винтовера изправен. А не дай си да падне на земята от 50 санта ....Ще се разцепи отвсякъде...
Ето и мнението на немеца :
PARKSIDE® Akku-Bohrschrauber PABS 20-Li B2.
von Lidl-Shop Kunde am 21.11.2016
Billige Verarbeitung Schrauben brechen aus den Haltetung ( Akku ) Zustand ab Werk 2 X Bestellt und 2 X das gleiche Problem Voll Durchgefallen

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: