jekasus написа:Абе няма ли глава и две ръце, хайда от качество на инструменти няма. Абсолютно няма.Явно някои хора не искат да разбират това което си написал - или го можеш или не, това е положението. Всичко друго са общолафии. И относно Лидълските инструменти - сигурно поне 100 пъти е повтаряно, не са предвидени за професионално ползване, не че са лоши, ама само да ги превъзнасяме колко са добри и евтини -нема нужда.
Както и от закупуването на качествени инструменти, които реално не работят. Както моето калпаво зеге, последните 2 години има-няма 50 метра рязане и то без притенции към качество. А за това време съм сменил диамантени дискове за ъглошлайф и водно рязане и нивели за стойност равна на профи зеге...
Така че всеки гледа от своята камбанария
cholev написа:Шефче да ти верваме за марковите инструменти ама след заявлението за тези 800 дупки на ден уеко сме съмнителниЧолев, тук не малко хора се познават лично и се знаят какво могат и какво имат, за разлика от теб, за който е ясно, че твърдеше , че си от Перник, но аз имам съмнение, че си от Габрово( да не се засегне някой габровец).![]()
Аз си купих длетата и понеже четох тука, че били тъпи за малко не се срязах- бръснач
С Чефо не се зная лично, но имаме общи познати, та съм наясно.
Естеството на моята работа ми налага да имам доста сериозен набор от инструменти и аз обичам нещата да са ми качествени, удобни и т.н. предполага, че и с Чефо е така, не че и с някой боклук не мога да се оправя, но да работя с клещи от 3 лева ... хм.
Ще го кажа с думи прости - сега и плетените обувки са обувки, но аз се кефя на Адидас Суперстар, Тимбърленд и т.н. щом теб те кефят плетени обувки, ми ОК.
Нали и ние грешим, че се опитваме да ви отваряме очите, че има добри неща на малко по-високи цени, но с много по-добро качество, но някакъв си ... да влиза с бутонките и да разправя, че хората взимащи си макита са балъци, или последната ти изцепка - да даваш наклон на човек искащ да си вземе инструмент за 1000 + лева, що не бил си вземел играчка от Лидъл, за колко беше 60-70 лева, ми пич ти, че си мизерник на всички е ясно, но що не я държиш затворена тая уста.
П.П.
По повод другите мнения - ми да и аз съм виждал хора с екипчета на Бета, куфари на Бета, инструмент на Бета, никога не ползван да се въртят като обрани евреи и да не знаят от къде да я захванат.
Както и аз дълго време съм бачкал с ключове на П.Денев- Габрово( хм, те пък май са си баш профи), мултицет за 20 лева и една дърта Кракра и т.н. , но това значи ли, че трябва да продължавам ?