gogo7777 написа:Гого, преди да питам, съм си подготвил домашното и съм прочел, че химичния състав на обмазката на ЕВ 50 и на AWS 7018-1 не са баш еквивалентни, както и заявените показатели на единия и другия не са съвсем еднакви. Аз, за разлика от теб, не съм се цепил, че видиш ли търговците не знаят, какво продават и едното е като другото.От там нататък, аз пък не разбирам, какво е това е цялото мерене на пишки.Какво значи "от там нататък".....тая тема касае само Тебе или...?
Разбрал....
Колегата Ковеслав заяви, че не намира разлика в работата на едните и другите, но доколкото съм останал с впечатление, той не твърди, че е профи заварчик(за разлика от теб) и ясно си заяви, че няма идея какво би показало на проби, но и, че това не го вълнува(май,май и на него заваряването му е спомагателно, както на мен, само дето мисля , че той заварява доста повече от мен).
Джо, който ако е същия, който, аз си мисля се ползва с много добра репутация, изказа много добро и обосновано мнение, за което искрено му благодаря, явно обосновано на личен опит, а ти май нищо не каза, освен "Бла-бла".
Та, лека ти вечер и успех в търсенето на топлата вода.