Аз нямам нищо против избора на Румен. Само да спре да ми хейти котела и горелката
Да не му покажа как с бял костюм Армани си почиствам котела без прахоуловител
И как налепа от слънчогледа е като бяло брашно Тип 550 

вт юни 25, 2019 11:50 amstridata написа: Аз нямам нищо против избора на Румен. Само да спре да ми хейти котела и горелкатаКотела никога не съм казал, че е лош !!! Написах, че кагато се чисти се вдига прах и когато поработи без почистване температура на изхода е 160, градуса. ЯВНО НЕ ЧЕТЕШ ДОСТАТЪЧНО ДОБРЕ!!! Написах само това и започнаха да ме нападат. В другата тема съм писал за моя котел. И приеми главните букви като повишаване на тон. Моя котел е на цената на експерта. ТРИНДОФЛУШКО.Да не му покажа как с бял костюм Армани си почиствам котела без прахоуловител
И как налепа от слънчогледа е като бяло брашно Тип 550
![]()
вт юни 25, 2019 1:59 pmRumen89 написа: Моя котел е на цената на експерта. ТРИНДОФЛУШКО.Лошо Румбурак. Предполагах половинка от цената на Експерта.
вт юни 25, 2019 2:47 pmТрифон П.Трифонов написа:Няма лошо. Едно и също пишеш и после аз съм спамил темата. Айде мирни малко. Аз се обосновах вече не ме занимавай.вт юни 25, 2019 1:59 pmRumen89 написа: Моя котел е на цената на експерта. ТРИНДОФЛУШКО.Лошо Румбурак. Предполагах половинка от цената на Експерта.
С тия големи букви, щи присипни компа. На мен ни ми пречиш.
Няколко души твърдят, че като зацапа малко, Експерта сваля градусите. Даже имаха обяснение, но понеже е противно на моята логика, след първия банкет го забравям.
Анди ми го беше обяснявал- дано го направи и за теб, ама на мен ми е приятел, та не знам...
вт юни 25, 2019 11:31 amТрифон П.Трифонов написа: Страдивари, не се ядосеай! Ще умалее и ще спре, като почне да мята пелети към котела, а пепеляка в обратна посока.А добър колко да е по добър. Виж в съседната тема му вързаха кусури на вратите и пантите. Радослав ще му дава полски да си ги сменя.
Проблемът му е, не че Грейкото е лош, а неговият е по добър. Нека е, Амин!
За да е добър обаче, котелът трябва да е изработен от качествени материали, а те са пари. Колкото и да му е приятел майстора, взел му е още толкова. При всички положения, минал е по тънко от колкото с Грейко. Нека и дано няма ядове!
Кондьо, някои къпят туристи със слънчоглед, а това Грейкото го може най добре.
Приятна ваканция!
вт юни 25, 2019 6:39 pmgnt69 написа: А добър колко да е по добър. Виж в съседната тема му вързаха кусури на вратите и пантите. Радослав ще му дава полски да си ги сменя.Ти разбра ли сега, че струва колкото Експерта, щото направен с качествени материали. Пантите и да ги позлати, те си вършат работата. Оня майстор няма да се излага, особено като знае, че ще се покаже във форума.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: