И в това,че се подкрепяте и си правите и директна и индиректна реклама,няма абсолютно нищо лошо.Дали е по правилата или не-също има кой да го определи.Ще го кажем за мнайсети път обаче-не си правете рекламата за сметка на други марки и модели,защото заблуждавате,притеснявате и дезинформирате много от нас,съфорумниците.Правете си постижения и си се хвалете,моите уважения.Но не са никак малко достъпните модели и машини на пазара и щом си се справят с нуждите и задачите за които са предназначени,никой няма право да дава отрицателни оценки.За всички има място под слънцето,а което не става,си отпада бързо само от пазара.Немалко хора имат мнения несъвпадащи с вашите,но да сте чули някой да плюе както вие си позволявате да го правите по всякакви марки.Не,нали? Ха най-после се запитайте защо другите са по-тактични от вас?Дали е трудно да очерниш нещо или някого?Не е трудно,лошото винаги е най-лесната от задачите в този свят!!!
gogo7777 написа:.....Обаче ,аз как мога да бъда сигурен че заварките от тия снимки са правени точно пък от теб! В Нета има снимки всякакви...Така е спор няма........ама и нямам намерение да ти го доказвам. Снимките не съм правил аз, имам ги от Маркус Бердердорф /за него може и да намериш нещо в нета/. Много харесаха как заварявам и това ми отвори врати, за които даже не мечтаех /държаха да ме обучават в техния институт, от което се възползвах макар и за кратко/.........така, че спри да се съмняваш в знанията ми, това което тук се преподава е по-различно, там се следват технологиите и бумагите барабар с каталозите търпят ъпдейт.