Всички имаме коли, нали ?

Обухте ли вече зимните гуми ?

58%
да
153
42%
не
110

Общо гласове: 263

miroki - майстор
Никъде не видях 2 гуми ли ще търсят или 4 зимни? Някой да е запознат може ли с 2?
kozl - майстор
Може ако са от страната на проверяващия :lol:
nikolovvd - майстор
По важно е задните гуми да не тръгнат да изпреварват колата, за да видят новите зимни гуми отпред!
zmiori - специалист
nikolovvd написа:
Баща ми беше така преди да се пенсионира - в Москвича имаше 2-3 сандъчета с инструменти, а колата от страх не смееше да спре или да "каже" ОХ! :) Ама той си беше професионален автомонтьор. Най-малкото МПС, което ремонтираше беше ЗИЛ 130 и 131. Чичо ми и той е пенсионер, но във Фиата багажника е пълен с инструменти.

Ха аз като имах москвич само купе нямах в багажника.
kozl - майстор
Колата мое да е със задно предаване и предните да са летни :?
nikolovvd - майстор
Промяна може да настъпи само ако двигатеря е отзад, както е при старите ЗАЗ-ки и Поршета. :wink:
Една Зима обръщахме бус Форд Транзит двама души на ръка. Шофера върти задните гуми, а ние бутаме странична. :lol:
AAsat - специалист
Сложих KAMA EURO
http://autogroup-kp.com/image/cache/dat ... 0x1000.jpg
Доста мека гума - вероятно ще се държи добре на сняг и лед. Много добра цена. Гумата обаче е доста шумна - направо много. Интересно че протектора получи синкав оттенък - иначе гумата си е черна.
gnt69 - майстор
DundyTheCroc написа:
gnt69 написа:
Аз имам 2 отвертки, клещи и ключ за джанти. Естествено имам и телефон в джоба. Те новите коли не подлежат на ремонт на пътя. Ама не се и чупят. :partyman:
Чупят се повече от старите дори, ама за ремонт на новата си нося OBD2 кабел :-D
Старите които споменавате жигулита, москвичи, фияти, и други ги карахме по 10-15 х километра на година и все се чупеше нещо. Новите ги караме повече и по малко се чупят и естествено са по неремонтнопригодни. Аз поне не виждам но моята какво може да ми се счупи на пътя и да го оправя самичък без компютър. Влиза в сервизен режим и лека полека се прибираш.
А иначе съм с две ръце за Goodyear. От няколко години карам само с такива. :supz:
nikolov333 - майстор
UltraGrip ли се водят още зимните, че отдавна не съм се интересувал от GoodYear..?
nikolovvd - майстор
Последният им модел Кросклайм е много добър, но и цената е ...

Тема "Сложихте ли вече Зимните гуми ??" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: