• 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
Ако сте ремонтирали нещо в дома си. Качете тук вашите снимки. Преди - След
jekasus - майстор
Има два проблема :-D - нещо не виждам петната и сега пиша от Волгоград.
jekasus - майстор
Ходих за малко в руското си село, снимки почти нямам, по това време има едни гадни мушички - голяма напаст :axe: но се намазах с някакво мазило, че поне да стигна до реката, която не съм виждал от 20 години
Прикачен файл:
DSC_1357.jpg
различна Русия -
Прикачен файл:
DSC_1329.jpg
Прикачен файл:
DSC_1359.jpg
Наесен пак ще има продължение на тема с нов апартамент в Москва и предварително ще посетя селото за по-дълго време, вече си направихме уговорка за риболов на острови :-D
Chefo77 написа:
Тогава зАеби :)
Намерих мъничко лекета и много малки остатъци от лепило във фугите в паркета, се изчистиха много лесно :? А бъркането на лепило го спазих до последната буква в инструкцията.

Реално погледнато - това е инструмента, който е направил този апартамент :-D Няма шлайфчето, лазера, дребните консумативи и мастарите май.
Прикачен файл:
DSC_1322.jpg
Брат ми вече се прибра тая вечер в България и жули домашната :?
На мен ми остана една седмица да довърша и аз на домашната, евтина бира и скъпите цигари :-D
jekasus - майстор
Аз почти приключих :-D на 26 вече се прибирам :-D Апартамента вече почва да заприличва на нещо, както винаги съм казвал на клиенти - сложат ли пердета и осветление, "становится охуительно" :-D
Скритото осветление в хола над корниза е моя личен принос към дизайна :-D
Прикачен файл:
DSC_1432.jpg
DSC_1432.jpg (64.9 KиБ) Видяна 3407 пъти
Прикачен файл:
DSC_1433.jpg
DSC_1433.jpg (42.42 KиБ) Видяна 3407 пъти
Прикачен файл:
DSC_1434.jpg
Прикачен файл:
DSC_1438.jpg
DSC_1438.jpg (101.53 KиБ) Видяна 3407 пъти
Прикачен файл:
DSC_1436.jpg
DSC_1436.jpg (84.53 KиБ) Видяна 3407 пъти
jekasus - майстор
Утре ми идват ваната за синята баня, полюлеи и плочки за гръб на кухнята, дано в понеделник да дойдат мебели :? иначе ще има гърч.
Прикачен файл:
DSC_1439.jpg
DSC_1439.jpg (38.85 KиБ) Видяна 3404 пъти
Едната луничка се издъни. Тия 500 рубли на снимката са за да ми качат доставчици до апартамента ваната,полюлеи и плочки.
Прикачен файл:
DSC_1440.jpg
DSC_1440.jpg (58.42 KиБ) Видяна 3404 пъти
Иначе не се оплаквам от работа, щото вечер ме побъркват от ходене по ресторанти :-D
В единия ми хареса стеничката със нишите.
Прикачен файл:
DSC_1408.jpg
Днес една кака(дърта, не за снимки :-D ) агент по недвижими имоти докара шест клиента да видят как д/г може да изглежда апартамент и нито един не повярва, че двама човека за три месеца са направили това от нулата :?
VLADO66 - майстор
Изпълнението ми хареса-браво Джеки.По отношение на дизайна-имперска му работа,малко като Петродворец.Или както има една руска поговорка:"По вкуса и цвета товаришчи нето"
jekasus - майстор
VLADO66 написа:
Изпълнението ми хареса-браво Джеки.
Трябва да се прави хубаво иначе няма да има клиенти :-D Всички бъдещи купувачи на апартаменти, които са влезли в този апартамент, са поискали нашите телефони, и-мейли и т.н. така че основната цел на идването е изпълнена :-D
а докато си седя и чакам да докарат някои неща, от скука си направих едно клипче за бързо и лесно рязане на гипскартон, така и така трябваше да го изхвърля :-D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N5XYWj61GhU[/youtube]
puh4 - специалист
jekasus написа:
VLADO66 написа:
Изпълнението ми хареса-браво Джеки.
Трябва да се прави хубаво иначе няма да има клиенти :-D Всички бъдещи купувачи на апартаменти, които са влезли в този апартамент, са поискали нашите телефони, и-мейли и т.н. така че основната цел на идването е изпълнена :-D
а докато си седя и чакам да докарат някои неща, от скука си направих едно клипче за бързо и лесно рязане на гипскартон, така и така трябваше да го изхвърля :-D
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N5XYWj61GhU[/youtube]
Винаги съм чувал от чужденци добри отзиви, че сме доста способни хора.
jekasus - майстор
puh4 написа:
Винаги съм чувал от чужденци добри отзиви, че сме доста способни хора.
Българина трябва да се отучи от неговите два проблема - гледане в чуждата паница(броене на чужди пари) и за толкоз пари - толкоз работа, в чужбина тези проблеми изчезват при българина и затова става способен(процента на калпави ги има при всички народи).
Днес стана по-светло -
Детската
Прикачен файл:
DSC_1451.jpg
DSC_1451.jpg (85.03 KиБ) Видяна 3307 пъти
Коридора
Прикачен файл:
DSC_1448.jpg
DSC_1448.jpg (89.92 KиБ) Видяна 3307 пъти
Хола
Прикачен файл:
DSC_1446.jpg
DSC_1446.jpg (62.33 KиБ) Видяна 3307 пъти
Спалнята
Прикачен файл:
DSC_1444.jpg
DSC_1444.jpg (43.19 KиБ) Видяна 3307 пъти
Ваната
Прикачен файл:
DSC_1453.jpg
DSC_1453.jpg (66.92 KиБ) Видяна 3307 пъти
Малко е непрактична тая вана, но пък е красива :-D
radius - майстор
Апартамента вярно е заприличал на някой дворец с тия полюлеи, стил аристократичен :roll: .
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17

Тема "Из России с любовью." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: