Айдее , почна сезона.
Днес отметнах 18 кубика , ама ми се такова бойната слава. Ъъ , проблем. И двете ми вериги са от руло рязани , и двете се "разхлопаха" при снадката . Мисля не е нормално - някой знаещ?

iivanov написа:Айдее , почна сезона.18 кубика, ти си робот, бреДнес отметнах 18 кубика , ама ми се такова бойната слава. Ъъ , проблем. И двете ми вериги са от руло рязани , и двете се "разхлопаха" при снадката . Мисля не е нормално - някой знаещ?
iivanov написа:Айдее , почна сезона.А как познаваш къде е снадката? Моите вериги също са преработвани,но нямам идея къде по тях са добавените звена. Или имаш впредвид общо разхлопване при снадките?Днес отметнах 18 кубика , ама ми се такова бойната слава. Ъъ , проблем. И двете ми вериги са от руло рязани , и двете се "разхлопаха" при снадката . Мисля не е нормално - някой знаещ?
crez написа:Калояне, защо режа с руска верига, минава през гвозвей и продължава да реже,(малко почва да криви ряза) а оригонската остава без зъби като мине през гроздея. Има ли по-читави вериги , от по-добра стомана, тези са като СТ3. След три заточвания на машина не остава нищо, а руска я точа 10 пъти и все още има зъб. Като специалист кажи ми има ли възможност да приспособя Jonsered-та да реже с руски вериги?Чак сега видях това. Ами ще станат на резачката Тайга 245 и си реже с всички руски вериги по спомен дори е с същия стандарт като Дружба и Урал така мисля
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: