Заваряване, ковачеството, студената обработка, тенекеджийството и др.
agj - майстор
Изображение
profesionalist_wood написа:
Готин е :) Прилича на съветската апаратура за космическите кораби към която съм запален с тези копчета
Е да ,малко на такова прилича ,но като за homemade си го бива ! :lol:
fore - майстор
Екстра е ! ЦК ключета и всички екстри.
Китайците пасти да ядат !

Аз Сандански го свързвах с минералните извори и топлият климат-смокини и закуми. А то ква стана- Вселенски център на електрониката и скоро вместо в Китай ще се правят в Сандански повечето електоники.
Е тогава да видиме какво ще стане с нарицателното Китайска техника.
Последна промяна от fore на вт юли 07, 2015 4:21 pm, променено общо 1 път.
profesionalist_wood - майстор
Пансим,впечатлен съм че срока за ремонт е 3 дни а не на „сериозните„ играчи които мотаят с месеци. Ако беше в Испания щяха да те предпочетат отколкото останалите :) „Времето е пари„

Аз като клиент ще поискам да има и два амперметъра-един електронен и един аналогов със стрелки за да установя средната стойност ако се разминава. Аз когато купувам машина,си взимам и части дори да не се развали,защото ще съм сигурен ако слабите места дадат фира
fore - майстор
agj, гледай къв си- сега майсторът трябва да слага още един ЦК ключ, за да изравнявяа по врътка Китаеца.
Ей не сте хора ! :)

Дървар,
те тези екстри и измерватели се слагат ей така. И не оскъпяват изобщо. Даже и електромер можеш да си поискаш да ти вградят в апарата.
profesionalist_wood - майстор
Па може и електромер. Защото шефа зяе непрекъснато когато навъртим повече киловати и гледаме да сме в рамките на 400 лв да е сметката за тока.....деба
gogo7777 - майстор
Гого- пише като няма работа.
Ами преди казах, че ще се мешам там където нищо не разбирам :) В тая тема не ми щат глупостите и аз не пиша сериозно. Как да му обясня на тоя тъпанар Форе за азиатската руда, чугун, стомана и т.н.......той още има дилема около ръкохвадката и магнетизма......ми да пита познатите си забавни заварчици :lol:
Avas_co - майстор
fore написа:
Екстра е ! ЦК ключета и всички екстри.
Китайците пасти да ядат !

Аз Сандански го свързвах с минералните извори и топлият климат-смокини и закуми. А то ква стана- Вселенски център на електрониката и скоро вместо в Китай ще се правят в Сандански повечето електоники.
Е тогава да видиме какво ще стане с нарицателното Китайска техника.
Ей, закопа го Форка.
Брей, как му го каза на тоя "селянин" от Сандански, ша се прави на велик, много че знае .... селянина му със селянин.
Боже, боже...
Kirilpm - специалист
fore написа:
Да мисля че и слепите и глухите разбраха за Хот старта на твоята машина.

Можеби на 5 поста можеш да го споменаваш ей така за цвят- като рекламите по телевизията. Там увеличават звукът, а ти болдвай текста и така.
Само се чудя другите малки и средни поизводители, защо не прибягват до форумното пространство да се рекламират и ако бяха прибегнали до услугите на някой форум какво ли щеше да стане като цяло.
Как им се получава ?

Бащата на Женами е собственик на една от големите фирми в София за покривни конструкции и цялостно изграждане на покриви и тнт. Машините в цеха му са меко казано огромни. 6 метра Аб-кант, роботизирани машини за рязане, огъване и тнт на ламарина.
Човеака освен страница в нета друга реклама не си прави тук.
Аз се чудя дали нямаш някакъв психически проблем?Защо оплюваш един от малкото Български производители,като си нямаш хабер от заваряване?Копчетата били такива,ламарината била онаква,чувал ли си приказката за калпавата ракета и космоса?
gogo7777 - майстор
Важното е, че на бащата на Женаму е голям абканта. За това и жената е с голямо "Ж"......горкият зет :lol:
dragozow - майстор
Отивам за пуканки.

Тема "Избор на инверторен електрожен" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: