За затворени помещения няма спор, но съм виждал много такива на открито.

). Имам една малка инсектицидна лампа, която не е за открито, но съм я вадил нощем навън на село. Задръства се от пеперуди, мушици и разни буболечки, но комари почти няма унищожени от нея или са един-два, просто не идват на лампата. А комари при нас колкото щеш(по поречието на Дунав). Правил съм и схемата от "Млад конструктор", която не е с ултразвук, а с променлива честота в диапазона 6-9 килохерца, уж имитираща мъжки комар, от който оплодените женски трябвало да бягат - ама на женските хич не им пука, явно не са чели статията в "Млад конструктор" или са глухи
 ). Имам една малка инсектицидна лампа, която не е за открито, но съм я вадил нощем навън на село. Задръства се от пеперуди, мушици и разни буболечки, но комари почти няма унищожени от нея или са един-два, просто не идват на лампата. А комари при нас колкото щеш(по поречието на Дунав). Правил съм и схемата от "Млад конструктор", която не е с ултразвук, а с променлива честота в диапазона 6-9 килохерца, уж имитираща мъжки комар, от който оплодените женски трябвало да бягат - ама на женските хич не им пука, явно не са чели статията в "Млад конструктор" или са глухи  .
 .

Не знам "DMN" колко близо живее до Дунава , но май по-близо съм аз ! Срещу дунавските орляци комари ЕДИНСТВЕНАТА МИ електро-механична система е ей т'ва :
  Не знам "DMN" колко близо живее до Дунава , но май по-близо съм аз ! Срещу дунавските орляци комари ЕДИНСТВЕНАТА МИ електро-механична система е ей т'ва :