stenmark написа:Нещо не мога да се съглася с chapara.Интересно какво имаш против рапиди в мазилка която има цимет или ми казваш че дюбел в четворка държи повече?Виж по горе беше казано 4 рапиди но това е друго.На снимката си личи че скарата е правена от човек който не се занимава с картон а е виждал как става/окачвача го е хванал с рапида/.Окачвача с рапидата мога да го преживея някак,ма че окачвача май не е хванат с нищо
 Значи има си технологии,има си дюбели за четворки .Но да се разпадне конструкцията в ръцете ми след свалянето на картона
 Значи има си технологии,има си дюбели за четворки .Но да се разпадне конструкцията в ръцете ми след свалянето на картона   и да няма UD-та по тавана и пода
 и да няма UD-та по тавана и пода   на колона ,малко ми идва в повече.Та идеята беше че без да се проверява конструкцията,при едно бандажиране с мрежа,нещата се пооправят на 66%
 на колона ,малко ми идва в повече.Та идеята беше че без да се проверява конструкцията,при едно бандажиране с мрежа,нещата се пооправят на 66%  

За цени на дюбели пак няма да говорим,но ако четворката е гръцка или Форати ако щеш си купи дюбели от НАСА без даги разпъваш ако държат повече от фазерки във варта аз ще си сменя веднага професията
 За цени на дюбели пак няма да говорим,но ако четворката е гръцка или Форати ако щеш си купи дюбели от НАСА без даги разпъваш ако държат повече от фазерки във варта аз ще си сменя веднага професията